|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή εγώ έχω αγοράσει μπορείς να μου πείς τι έχει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο τιμή πρέπει να υπολογιστούν και τα μεταφορικά που ανεβάζουν το κόστος. Ο ψόφιος στεγνός βράχος πουλιέται 7 ευρώ εδώ στην επαρχία. Στην Αθήνα ίσως να τον βρεις και φτηνότερο και θα διαλέξεις και τα κομμάτια, σε αντίθεση με το aquaristic που θα σου στείλει ότι γουστάρει. Κι εγώ είχα πάρει από aquaristic όταν ήθελα να ξεκινήσω το θαλασσινό και τα κομμάτια που μου έστειλε ήταν τόσο μάπα που τα χάρισα σε πετσοπά. Μου είχα κάνει πολύ κακή εντύπωση θυμάμαι που τα κομμάτια δεν ήταν ολόλευκα αλλά είχαν μία μαυριλοπρασινίλα πάνω τους ,σε διάφορα σημεία έντονη. Τώρα εσύ λες ότι σου άρεσε τόσο που τον συστήνεις κιόλας. Εγώ να το δεχτώ ότι σε σένα έστειλε καλύτερο βράχο επομένως το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι παίζουμε με πιθανότητες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
reef διακοσμηση σε ενυδρειο γλυκου νερου | chris@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-04-09 14:57 |
αρχαριος σε reef | kein | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 04-01-08 12:54 |
αλλαγη σχεδιων για ενυδρειο reef | deMetrIs | Reef | 65 | 15-06-07 11:10 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |