|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.e-shop.gr/konig-fan-80mm-p-PER.809151
όταν λέμε 80αρια εννούμε τα παραπάνω φαντάζομαι. ωραία λοιπόν. αν μπορεί κάποιος ας γράψει αναλυτικά τι να παραγγείλω (τροφοδοτικά και όλα τα απαραίτητα). διαθέτω τον eliwell. ακόμα λείπουν οι συμβουλές για το καπάκι. |
|
|||
|
|||
![]()
μολις ολοκληρωσα το DIY καπακι για το χρυσοψαραδικο...
![]() με LED ΦΩΤΙΣΜΟ και 3 ανεμιστηρακια για ψυξη... κανουν τρομερη δουλεια !!! η θερμοκρασια κατεβηκε 1.5 βαθμους σε 15 λεπτα !!! ![]() τωρα μου μενει να συνδεσω και το controler και ειμαι κομπλε... ![]() μπραβο σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα αυτο και μας εδωσαν τα φωτα τους... ![]() σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια... ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalafan : 28-05-14 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραία δουλειά έκανες, γεια στα χέρια σου
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε μου...
![]() η αληθεια ειναι οτι το ολο project δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται... ![]() θελει αρκετο χρονο και κουραση για να γινει... ![]() αλλα το αποτελεσμα σε αποζημιωνει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τώρα το είδα, θα διαβάσω και θα ψάξω για παρέα στην κατασκευή.
------------------------- Μεγάλος Αρχηγός ο Σπύρος. ¶ρχοντας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianni zym : 28-05-14 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 49 (0 μέλη και 49 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη ενυδρειου | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-11 15:33 |
Κατευθυντηριες οδηγιες για το στησιμο ενυδρειου | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-02-09 15:14 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |