|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια που μπορω να βρω αθορυβα ανεμιστηρακια που να βγαζουν και μπολικο αερα ομως; Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.e-shop.gr/konig-fan-80mm-p-PER.809151 http://www.e-shop.gr/konig-fan-120mm-p-PER.809152
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στα σχολια κατω λενε οτι κανουν θορυβο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εντελώς αθόρυβα δεν υπάρχουν... ανεμιστήρες είναι
![]() εγώ τα δουλεύω στα 9V και ίσα που ακούγονται στις μεγάλες ζέστες που τα βάζω στο 12V ακούγονται αλλά τότε δε με απασχολεί ο θόρυβος αλλά η ψύξη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο θορυβος εξαρτάται από τη ροή του αέρα, δεν είναι και τελείως αθόρυβα. Ειναι από τα πιο ανθεκτικά στη υγρασία όμως. Αν θες λιγότερο θόρυβο και έχεις χώρο βάλε τα 120αρια. Τα ανεμιστηράκια όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν.
|
||||
|
||||
![]()
Τα σχολια ειναι απο κομπιουταραδες, οχι ενυδρειαδες.
Αν βρεις ανεμιστηρι που κανει δουλεια σε ενυδρειο χωρις θορυβο αναλογο προς την ψυκτικη αποδοση του, γραψε κι εμενα, γιατι εχω παρει καμια 20αρια και εχω δοκιμασει. Να μη δοκιμαζω κι αλλα. Κατα τα αλλα συμφωνω με Τακη. ------------------------- Το θεμα ειναι οτι εχουν μεγαλη αποδοση για τον θορυβο που κανουν, εχουν μεγαλη αντοχη στην υγρασια, ειναι παμφθηνα, και με ενα πολυπακ τροφοδοτικο 3-12V μπορει ο καθενας να το κανει αθορυβο, επιλεγοντας πιο χαμηλα volt. Φυσικα ετσι ριχνει την ψυκτικη ικανοτητα, αλλα αν τον φτανει θα ειναι μια χαρα κι αθορυβο. Αν πεσει καμια χοντρη ζεστη και δεν κατεβαζει θερμοκρασια, το φουλαρει.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-05-14 στις 16:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οπότε για να μπω στο νόημα και εγώ,
για ένα μέτρο μήκος-40 ύψος-30 βάθος χοντρικά τι θα χρειαστώ; θα φτιάξω καλοκαιρινό καπάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποση διαφορα θερμοκρασιας ενυδρειου-χωρου, θελεις να εχεις ? (πχ ποση ειναι η ανωτερη θερμοκρασια που πιανεις στο χωρο και ποση ειναι η ανωτερη ανεκτη που ζουν καλα τα ψαρια)?
Εχεις συνηθως μεγαλη ατμοσφαιρικη υγρασια στην περιοχη σου? Καθαρα λιτρα νερου?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 101 (0 μέλη και 101 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη ενυδρειου | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-11 15:33 |
Κατευθυντηριες οδηγιες για το στησιμο ενυδρειου | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 05-02-09 15:14 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |