|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Όντος το σκέπτομαι για malaui ή tanganyika. Το φυτεμενο εχει αρχισει λιγο και με κουραζει… Το θεμα είναι ότι τα λιτρα μου είναι μολις 160. Ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Θα μου αρεσε να βαλω μεσα 3+1 labidochromis yellow και 3+1 neolamproalogus . Πιστευω ότι ενας τετοιος συνδιασμος ¨χωραει¨. Αν υπαρχει καμια άλλη προταση δεκτη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστευω οτι πρεπει να διαλεξεις μια λιμνη ... ![]() ![]() ![]() αν πας σε malawi μπορεις οριακα να βαλεις κι αλλο ενα ησυχο ειδος μαζι με τα labido... ![]() ![]() αλλα θα ειναι οριακα... εκτος αν βαλεις μονο περισσοτερα labido.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω περίπου 2 μήνες εδώ μέσα, μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα, μαζεύω πληροφορίες μαζεύω ιδέες μαθαίνω εκπαιδεύομαι, με αποτέλεσμα να έχω κατασταλάξει εδώ και 10 μέρες σε 300Lt malaui, καλή απόφαση έτσι?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια!!! χαιρομαι που πηρες ιδεες.... παντος το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!!! το ενυδρειο αν βγηκε ομορφο το οφειλω σε ολους εδω που βοηθησαν και απαντουσαν στις ερωτησεις μου.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!
παιδια σε λιγες ωρες θα παραλαβω απο το πλοιο 4 pseudotropheus acei ![]() ![]() και 4 iodotropheus sprengerae ![]() ![]() θα μπουν με τα labido και θα γεμισει ζωη το ενυδρειο μου ![]() ![]() μολις ηρεμησουν θα σας ανεβασω και φωτο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
από το πλοίο ? από που έρχονται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε νησί είναι το παιδί και τα παραγγέλνει απο αλλού! Για ρώτα και μένα που είμαι Κάρπαθο...Σήμερα είχα παραλαβή των δικών μου απο Ηράκλειο!!! Τι τραβάμε για τη τρέλα μας!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() απο πειραια... κι αφου εγω μενω συρο.... ερχονται με το πλοιο.... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |