|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Χρονιά σε όλους και ολές!
![]() Ας κάνω και εγώ την παρουσίαση μου αφού έγιναν αρκετές αλλαγές από την τελευταία φορά. Πληροφορίες Διαστάσεις: 80πλ. x 45βα. x 55υψ. Όγκος: 200lt καθαρά Κατηγορία: Κοινωνικό φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων. Φυτά: Anubias Barteri var Barteri, Anubias Barteri var Caladiifolia Anubias Barteri var Nana Hygrophila Roseberg Hygrophila Polysperma Venicularia Dudyana Echinodorus Osiris Ψάρια / ¶λλα είδη: 9 Hemigrammus rhodostomus 20 Paracheirodon axelrodi-Cardinal Tetra 9 Lemon Tetra 1 Chaestoma sp.punctatus 3 parotocinlus (LDA25) 1 Hypancistrus sp(L316) 6 Corydoras Sterbai 4 Botia sidthimunki 4 Carnegiella Strigata-Strigata 6 Megalamphodus megalopterus Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι 3-5 χλτ μισό πίσω ενυδρείου,χαλίκι 1 χλτ μισό μπροστά ενυδρείου και πολλες ρίζες mopani. Φόντο: Μαύρο αυτοκόλλητο Φωτισμός: 2 ARCADIA 18W Ερυθρού φωτός 1 ARCADIA 18W DAY LIGHT Διάρκεια φωτισμού: 12 ΩΡΕΣ Φιλτράρισμα: ΦΙΛΤΡΟ EHEIM 2215-620lt/hr 1lt βιολόγικου μακαρονιού SERA,2lt βιολογικές μπάλες SERA,μπλέ σφουγγάρι,efisynth. Θερμοστάτης: JAGER EHEIM 3605 125W Λίπανση: FERREAL SPUREAL 15ml,2 φορές την εβδομάδα FLOREAL IOD 10ml,2 φορές την εβδομάδα FLOURISH EXCEL 5 ml κάθε μέρα Παροχή CO2: ΟΧΙ Παράμετροι: pH: 7.2 Γενική σκληρότητα (GH): 4 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 7 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 20 Αλλαγές νερού: Κάθε βδομάδα το 30-40% Θερμοκρασία: 25-26 __________________
|
|||
|
|||
![]()
Καλή η προσπάθεια. "Σηκώνει" όμως αρκετή βελτίωση. Μου μοιάζει με... ζούγκλα.
Με τις αλλαγές νερού, μήπως το παρακάνεις?
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιάννη 30 % την εβδομάδα είναι μία χαρά.
Εδώ πάμε να πείσουμε τον κόσμο να τις κάνεις και εσύ μου το χαλάς χα,χα,χα. ΥΓ Βρε μπας και το πέρασες για θαλλασινό ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοι η ζουγκλα ηταν το ζητουμενο!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αν γουσταρεις ζουγκλα θα εβαζα μπολικο java moss αλλα πολυ και riccia και φακη πανω στη επιφανεια και μετα αντε να δεις τα ψαρια σου,,,.....
![]() μη ξεχνας ομως οτι πρεπει να εχουν καπου να κολυμπανε μη τους πηξεις στο φυτο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 240 ΛΙΤΡΩΝ | msigouros | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 14-02-07 15:32 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
Παρουσιαση του 20λιτρου | Ιορδάνης | Bettas | 18 | 05-03-06 23:36 |