|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Θαναση καλησπερα και από εμενα. Πραγματι πολύ ομορφο το ενυδρειο σου! Για πες μου σε παρακαλω , μεταξυ πατου (τζαμι) και πετρας εχεις βαλει κατι? Επισης τις πετρες τις εχεις κολισει μεταξύ τους?
------------------------- Σχετικα με το φελιζολ[FONT='Verdana','sans-serif'] που διαβαζω ότι τοποθετείτε, είναι φελιζολ «οικοδομης»? το μπλε?[/FONT] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 06-12-07 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεταξυ πατου και πετρας εχω βαλει κι εγω φελιζολ. αυτο το μπλε ποθ βαζουν στις οικοδομες... 2cm παχος... οι πετρες απο τον πατο και μεχρι την μεση ειναι κολλημενες με σιλικονη... οι υπολοιπες απλα καλα στερεομενες... ετοιμαζεις φανταζομαι κατι σε malawi???? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |