|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολο και καλυτερα...Μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() σας ευχαριστω πολυ!!!! παντος μια σημβουλη μικρη.... οποιος σκεφτει να βαλει egeria densa καλητερα να το ξεχασει... αν θυμαστε ειχα βαλει στην δεξια πλευρα για να κρυψω τον κυκλοφοριτη... οπως βλεπετε τωρα εχει vallisneria... ![]() ![]() η egeria αντεξε καμια 10αρια μερες.... την πετσοκοψαν.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! με αφησαν σημερα να βγαλω λιγες φωτο ακομα και ειπα να σας τις δειξω...
το iodotropheus spregerae που βλεπετε στην πρωτη φωτο ειναι ο μαγκας και σημερα εδειξε οτι εχει καψες... και την εχουν πληρωσει τα θυλικα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδω χρειαζεται φρεσκαρισμα το θεμα γιατι αξιζει.
Αυτο ειναι το αφρικανικο ενυδρειο που μου αρεσει και αν το "γυριζα", ενα τετοια θα το γουσταρα να το χαζευω. Μπραβο ρε μαγκα να το χαιρεσαι. Το καλυτερο στησιμο πετρας που εχω δει ετσι οπως ελεγα οτι θα'θελα να ειναι. Δυο λοφοι με πολυ υψος και στη μεση λιγο κενο.
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |