|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι να το βγαλεις;
επειδη ειναι (μπορει να ειναι) μπασταρδακι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! αν δεν το βγαλω και απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι θυλικο.... οταν θα κανει τυχον γεννες κριμα δεν ειναι να ειναι ολα μπασταρδιακια....? ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση; |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=orck;219415]ε και;
εσυ ριχνεις φωλα στα μπασταρδα σκυλια στον δρομο; δεν πιανω το ηθικοπλαστικο διλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτα δεν συμβαινουν στην φυση;[/quote γεια σου!!!! δεν ειπα οτι θα το πεταξω!!!! απλα θα το δωσω πισω αν ειναι... αγαπαω τα ζωα και δεν θα σκοτωνα τιποτα..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Θαναση καλησπερα και από εμενα. Πραγματι πολύ ομορφο το ενυδρειο σου! Για πες μου σε παρακαλω , μεταξυ πατου (τζαμι) και πετρας εχεις βαλει κατι? Επισης τις πετρες τις εχεις κολισει μεταξύ τους?
------------------------- Σχετικα με το φελιζολ[FONT='Verdana','sans-serif'] που διαβαζω ότι τοποθετείτε, είναι φελιζολ «οικοδομης»? το μπλε?[/FONT] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 06-12-07 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεταξυ πατου και πετρας εχω βαλει κι εγω φελιζολ. αυτο το μπλε ποθ βαζουν στις οικοδομες... 2cm παχος... οι πετρες απο τον πατο και μεχρι την μεση ειναι κολλημενες με σιλικονη... οι υπολοιπες απλα καλα στερεομενες... ετοιμαζεις φανταζομαι κατι σε malawi???? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Θανάση.... Πολύ όμορφο μπράβο
![]()
|
||||
|
||||
![]() καλησπερα!!!! παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια... ![]() ![]() ![]() ολα εγιναν με την βοηθεια σας ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Όντος το σκέπτομαι για malaui ή tanganyika. Το φυτεμενο εχει αρχισει λιγο και με κουραζει… Το θεμα είναι ότι τα λιτρα μου είναι μολις 160. Ειμαι ακομα στο ψαξιμο. Θα μου αρεσε να βαλω μεσα 3+1 labidochromis yellow και 3+1 neolamproalogus . Πιστευω ότι ενας τετοιος συνδιασμος ¨χωραει¨. Αν υπαρχει καμια άλλη προταση δεκτη!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστευω οτι πρεπει να διαλεξεις μια λιμνη ... ![]() ![]() ![]() αν πας σε malawi μπορεις οριακα να βαλεις κι αλλο ενα ησυχο ειδος μαζι με τα labido... ![]() ![]() αλλα θα ειναι οριακα... εκτος αν βαλεις μονο περισσοτερα labido.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω περίπου 2 μήνες εδώ μέσα, μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα, μαζεύω πληροφορίες μαζεύω ιδέες μαθαίνω εκπαιδεύομαι, με αποτέλεσμα να έχω κατασταλάξει εδώ και 10 μέρες σε 300Lt malaui, καλή απόφαση έτσι?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια!!! χαιρομαι που πηρες ιδεες.... παντος το εχω ξαναπει και θα το ξαναπω!!! το ενυδρειο αν βγηκε ομορφο το οφειλω σε ολους εδω που βοηθησαν και απαντουσαν στις ερωτησεις μου.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά φοβερό το ενυδρείο!Με άριστα το 10 παίρνει 10
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχιιιιιιιιιιι μη του λετε τετοια και το μετανοιωσει και δεν το κανει θαλασσινο.
![]() Πως θα παρω εγω μετα τις πετρουλες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φανταστικο το ενυδρειο σου...........κριμα που θα το χαλασεις.........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα!!! παιδια σας ευχαριστω για τα πολυ καλα σας λογια αλλα για αλλη μια φορα θελω να πω οτι δεν θα ηταν ποτε ετσι αν δεν εισασταν ολοι εσεις εδω... οταν μπηκα δεν ηξερα σχεδον τιποτα και τα ειχα μπερδεψει αρκετα... καποιοι θα θυμουντε.. ![]() ![]() σας ευχαριστω ολους... με εχετε γεμισει τυψεις ![]() ![]() ![]() αλλα ονειρευομαι ενα θαλασσινο... μακαρι να ειχα χωρο και για τα δυο....
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Θανάση, με πληγώνεις.
ΜΗΝ το χαλάσεις plz, είναι υπόδειγμα malawi. Όταν μας ρωτάνε πως είναι ένα τέτοιο ενυδρείο εμείς τι θα δείχνουμε ? ![]() Κάνε λίγο χώρο για να φτιάξεις το θαλασσινό σου, έ φίλε τι λες ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα Θαναση το θεμα σου εχει παρει ανεξελενκτες διαστασεις.....
Νομιζω οτι επιβαλλεται GABοψηφισμα!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |