|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εύκολα είναι και χαλαρά! Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν απαιτήσεις!
|
|||
|
|||
![]()
Απλά αν δεν σου εξηγήσει αυτός που ξέρει και δεν στα εξηγήσει καλά δεν είναι εύκολα και χαλαρά...πάντως μου προτείνετε να πάρω βράχο πριν τελείωσω το μπουκάλι με τα βακτήρια?ή μετά όπως μου είπε από το μαγαζί
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βακτηρίδια δεν χρειάζονται....
Τι είπαμε για τα υπομνήματα....?
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν διάβασε τα παρακάτω links και θα δεις πόσες απορίες θα σου λυθούν....
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15393 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24372 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14192
|
|||
|
|||
![]()
Ανακάλυψα ένα μαγαζί Θεσσαλονίκη και ο άνθρωπος που το έχει μου είπε τα εξής,να πάρω ένα κυκλοφορητή και ένα skimmer βράχο και με την άμμο που ήδη έχω και να το αφήσω να γίνει και να σταματήσω να βάζω τα βακτήρια γιατί λέει είναι χημικά και δεν κάνουν καλό.κ ούτε ψάρι να βάλω
------------------------- για το instant ocean το αλάτι είναι καλό?τι γνώμη έχετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Titefika : 13-08-08 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πιο πανω σου ειπαν τι να κανεις, κατ αρχας διαβασμα και μην ακους τι σου λεει το καθε μαγαζι, και συμβουλες απο εδω.
Κανεις δεν σε υποχρεωνει μεν, αλλά δεν θα κανουμε διαλογο με τα μαγαζια με ενδιαμεσο εσενα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ήδη στο έχω πει (δύο φορές?) ότι τα βακτηρίδια δεν χρειάζονται.... Γιατί επιμένεις τόσο με τους μαγαζάτορες? Δεν λέω ότι είναι άσχετοι..... αλλά....
Σχετικά με τα links.... τα είδες καθόλου? Γιατί αν τα είδες και τα διάβασες πάμπολλες απορίες σου θα απαντήθηκαν. Θα ήθελα να ξέρω, γιατί μάλλον μόνος μου τα γράφω μόνος μου τα διαβάζω. ![]() Για το ενυδρείο σου και στην παρούσα φάση του, το αλατάκι μια χαρά είναι.
|
|||
|
|||
![]()
Μην δαγκώνετε...κάντε υπομονή με μένα την άσχετη που μπλέξατε...θα φάω και ξύλο...τεσπα παρατήρησα ότι άρχισε να εμφανίζεται άλγη πράσινη στο τζάμι χωρίς να κάνω κάτι...να το αφήσω ή θα γεμίσει και θα βρω μπελά μετά
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξύλο δεν ρίχνουμε μην ανησυχείς!!
![]() ![]() ![]() Εφόσον δεν έχεις κάτι ζωντανό μέσα σβήσε τα φώτα γιατί μάλλον δεν είναι και στο κατάλληλο φάσμα.
|
|||
|
|||
![]()
Τα φώτα φταίνε δηλαδή?Οκ θα τα σβήσω πρέπει να αλλάξω κάτι στα φώτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να μας πεις τι λάμπες έχει το ενυδρείο για να πάρεις απάντηση.
|
|||
|
|||
![]()
Model HT-400t
220-240v/50hz PL TUBE:11 w x 1 |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως λέει και Kelvin? αν και το PL ... με προβληματίζει.
|
||||
|
||||
![]()
Το pl σημαινει οτι ειναι μια κοινη λαμπα γραφειου.. Ειτε στα 4000K θα ειναι ειτε στα 6000 (ειδικοτερα αν ειναι κινεζικη...)
Ομως για θαλασσινο απλα δεν... |
|
|||
|
|||
![]()
και για πείτε μου τι πρέπει να κάνω
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14508
Χριστίνα..... διάβασε λίγο. Δεν κάνει κακό.... Αν βαριέσαι να διαβάσεις και περιμένεις "μασημένη τροφή", πες το μας..... Πάντα φιλικά!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα πατριωτακη οπως σου ειπαν και οι αλλοι συνχομπιστες θελει καλο διαβασμα κανεις δεν θελει να σε προσβαλει απλα για να γινει σωστα το <<εγω ρωταω εσεις απαντατε>> πρεπει να εχει κανει εστω την αρχη του διαβασματος να εχεις εστω μια ιδεα για να μπορει και ο απεναντη σου να σου μιλησει σε ενυδρειακη γλωσσα.και τελος παντων να δει καποιο ενδιαφερων παραπανω απο εσενα που ξεκινας τωρα.θα δεις οτι μολις περασει λιγο ο καιρος και πανε καλα τα πραγματα θα σου αρεσει πολλη η παρεα μας.αυτα για την ωρα σου ευχομαι τα καλυτερα μιας και δεν μπορω να σε βοηθησω στα θαλλασινα ειμαι του γλυκου νερου εγω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα….
Θα βρεθούμε και κατηγορούμενοι τώρα…. Απαντάμε απότομα και άσχημα…. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι εφόσον δεν μπορείς καν να καταλάβεις τπτ από τα άρθρα -τα οποία έχουν γραφεί με κόπο-, καλύτερα μην ξεκινήσεις οποιοδήποτε ενυδρείο. Όποιος δεν έχει κατανοήσει βασικότατες αρχές του ενυδρείου (π.χ. κύκλος αζώτου…) καλύτερα να μην κάνει τπτ…. Και δεν θα παιδευτεί και δεν θα ξοδέψει άδικα τα χρήματά του και προ πάντων δεν θα σκοτώσει ζωντανούς οργανισμούς. Το ότι περιμένεις μασημένη τροφή (δεν νομίζω να σου είπα κάτι άλλο….) δεν είναι προσβολή, είναι η αλήθεια…. Δυστυχώς δεν μπορείς να φτιάξεις ένα θαλασσινό ενυδρείο μόνο με μερικές ερωτοαπαντήσεις από κάποιο forum. Χρειάζεται διάβασμα…. Και μην ξεχνάς ότι για να σου απαντώ στα μηνύματά σου, κάθομαι και τα διαβάζω προσεκτικά και προσπαθώ να απαντώ όσο καλύτερα μπορώ. Σε ευχαριστώ λοιπόν για τα καλά σου λόγια. (Χωρίς φιλικά!)
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Βασικα και εγω αρχαριος ειμαι στο ειδος αλλα εχω μια μικρη βοηθεια απο εναν φιλο...Το μαγαζι που πηγαινω ειμαι στην Μποτζαρη τερμα κατω στην παραλια το μαγαζι λεγετε azores και πιστευω οτι ειναι καλος Παντως ειναι καλη φαση και το Θαλασσινο Εγω εχω ενα γλυκου και τωρα σκεφτομαι να κανω και θαλασσινο αλλα με Lion fish ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
ιππόκαμποι, ιππόκαμπος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Καινουργιο Ενυδρειο με Lifalily | andreasp | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 14 | 08-06-07 15:01 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Ενυδρειο Με Αγρια Ειδη | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-05 02:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |