|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν έχω εμπειρία,είμαι κανούργιο μέλος.θέλω να αγοράσω ενυδρείο και ιππόκαμπους.βοήθεια όλοι λένε ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιες αρχικές απλές συμβουλές για το θαλασσινό νερό και κάποιες συνήθειες του ιππόκαμπου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα ! Θα ελεγα να μην το κανεις. Οι ιπποκαμποι ειναι πολυ ευαισθητοι οργανισμοι και προυποθετουν αρκετη εμπειρια. Αν σε ενδιαφερει το θαλασσινο ενυδρειο μπορεις να ξεκινησεις διαβαζοντας εδω στο Forum σχετικα με το στησιμο και τις απαιτησεις ενος θαλασσινου ενυδρειου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω...
Ακόμα και η «απλή» ενασχόληση με θαλασσινό ενυδρείο είναι δύσκολη, εφόσον δεν υπάρχει σχετική εμπειρία, πόσο μάλλον ενυδρείο με ιππόκαμπους. Θα σου πρότεινα και εγώ να ξεκινήσεις με ένα σχετικά απλό θαλασσινό ενυδρείο και βλέπεις μετά….
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρετε!!
![]() Εγώ θα πρότεινα να ξεκινήσει σιγά σιγά να φτιάχνει το ενυδρείο , όπως χρειάζεται για τους ιπποκάμπους, να το τρέξει κανένα 6μηνο -χρόνο ώστε να αποκτήσει εμπειρία με κανένα μικρό ψαράκι και έπειτα από πολύ διάβασμα και σχεδιασμό να προχωρήσει. ![]() Να πω και γω την "αμαρτία" μου με άλλα ενυδρεία γλυκού νερού ή θαλασσινού δεν είχα εμπειρία , έπεσα αμέσως στα βαθιά ( αυτό δεν το λέω ως παράδειγμα προς μίμηση) αλλά το διάβασμα καθώς και η επικοινωνία μέσω των fora πραγματικά με βοήθησε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ Θανάση, ήσουν υπόδειγμα νέου χομπίστα….
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Το αγόρασα το ενυδρείο. Και τώρα φτιάχνω το νερό,την αλατότητα τη έκανα και βάζω βακτήρια,σήμερα θα πάω να πάρω το βράχο και τη Πέμπτη ένα ψαράκι για αρχή,δεν θυμάμαι πως μου το ονόμασε.Θέλω πολύ να πάρω ιππόκαμπο και έχω σκοπό να ασχοληθώ το μόνο που με προβματίζει πως θα είμαι σίγουρη ότι είναι εκτροφείου.Πουλάνε συγκεκριμμένα μαγαζιά?
|
![]() |
Tags |
ιππόκαμποι, ιππόκαμπος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | stamoulis h | Δίσκοι | 17 | 16-09-07 09:26 |
Καινουργιο Ενυδρειο με Lifalily | andreasp | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 14 | 08-06-07 15:01 |
ενυδρειο με δισκους | nendosstelios | Δίσκοι | 9 | 19-06-06 13:50 |
Ενυδρειο Με Αγρια Ειδη | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-05 02:46 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |