|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είχε άλλο ένα ψαράκι τέτοιο σημαδι(όχι τόσα πολλά, μόνο ενα) αλλά έχει φύγει. Όταν το είχα πρώτο δει υπέθεσα ότι είναι από χτυπήματα στα κοχυλια η τις πέτρες όταν κυνηγιουνται και μαλωνουν. Να δούμε αν ξέρει κάποιος φίλος να μας πει...
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αυτα τα στιγματα εχουν φυγει και απο αυτο το ψαρακι.
|
||||
|
||||
![]()
τι τροφές δίνεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι τροφές είναι cichlid staple της hikari, nutridiet cichlid flakes seachem, sera vipagran, δάφνια αποξηραμένα της jbl, και cichlid omni flakes της ocean nutrition.δινω κάθε μέρα διαφορετική. Έχω και κατεψυγμένη δάφνια και cichlid mix. Από τις κατεψυγμένες είχα πολλούς μήνες να δώσω και άρχισα ξανά να τα δίνω εδώ και περίπου 15-20 μέρες 2 φορές την βδομάδα, τώρα θα το μειώσω σε 1 φορά την βδομάδα γιατί έχω την υποψία ότι από τότε που άρχισα να δίνω την κατεψυγμένη εμφανίστηκαν τα σημαδια
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανά τα μαύρα σημάδια να ήταν από εξωτερικά παράσιτα. Συνήθως φεύγουν αν οι συνθήκες είναι σωστές και το ψάρι εύρωστο.
Οι τροφές σου δεν είναι νομίζω πρόβλημα. (Η cichlid staple της hikari είναι επιπλέουσα, πως την τρώνε?) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Παρουσίαση 60lit | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 30-06-06 22:50 |