|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα helenas δυσκολα θεωρω να πειραξουν κατι. Παντως πολυ ωραιο το εχεις κανει και με πολλα κοχυλια. Τροφη τριμμενη ριχνεις μηπως υπαρχει κανενα μικρο και δεν μπορει να φαει?
Απο σκαψιμο τα βλεπεις να κανουν καθολου? Για λιγο χοντρουτσικος μου φαινεται ο βυθος.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω και τροφή σε πούδρα και τα δίνω. Νομίζω φαίνεται στις φώτο το σκαψιμο. Η άμμος ήταν επίπεδη και τώρα κάνει αυτό το ζικ ζακ. Είναι και άλλα κοχυλια που δεν φαίνονται γιατί τα έχουν θάψει. Η άμμος είναι περίπου 6-7 πόντους. Υπάρχει βέβαια και μια στρώση φελιζολ από κάτω και σε ορισμένα σημεία από το σκαψιμο έχουν φτάσει μέχρι φελιζολ
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα.ειδα σημερα αυτα τα μαυρα στιγματα σε ενα ψαρακι,να ανησυχησω?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Ανεμενε βοηθεια απο τους ειδικους.
|
|||
|
|||
![]()
Είχε άλλο ένα ψαράκι τέτοιο σημαδι(όχι τόσα πολλά, μόνο ενα) αλλά έχει φύγει. Όταν το είχα πρώτο δει υπέθεσα ότι είναι από χτυπήματα στα κοχυλια η τις πέτρες όταν κυνηγιουνται και μαλωνουν. Να δούμε αν ξέρει κάποιος φίλος να μας πει...
|
|||
|
|||
![]()
τελικα αυτα τα στιγματα εχουν φυγει και απο αυτο το ψαρακι.
|
||||
|
||||
![]()
τι τροφές δίνεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54 l. Multifasciatus | olga | Tanganyika | 51 | 08-02-12 18:26 |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Παρουσίαση 60lit | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 30-06-06 22:50 |