|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημερα παιδια...εχτες με το ψαξιμο που κανω επεσα καπου και ειδα ενα παιδι που εκανε ξυλινο και πολυ πιο μεγαλο....και για μονωση εβαλε liner..αυτο που βαζουν στις λιμνες...οχι πως θα το κανω ετσι...απλα σαν ιδεα το λεω...δεν εδειχνε ομως πουθενα πως το πιανει..και πως βαζει το τζαμι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 15-01-15 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπα αστο...ειδα τιμες...φευγει το πραγμα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω ποσο παει το πλεχι...αλλα με αυτο θελω πανω απο 50 ε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |