|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα σου είχα πει πως τσαμπα κοπο κάνεται, με 4 κομμάτια είναι πιο εύκολο, και μη ξεχασεις το τσερκι στο επανω σημείο, αλλιώς φοβαμαι πως δεν θα αντέξει το κομματι αυτο να κρατήσει τα πλαινα και θα ανοίξει σαν τριανταφυλλο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν ξερω ακομα...θα παρω τα μετρα μου..αυριο και θα δω... |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.ετοιμο το κουτι..θελω τα φωτα σας..
στην προτελευταια φωτο,την μεγαλη γωνια πανω να την βαλω η οχι? στην τελευταια φωτο η πιο μικρη γωνια θα μπει... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σκευτομαι 3 ποντους περιμετρικα απο μεσα...απο εξω ειναι στους 5 οπως το βλεπουμε...αλλα βασικα ειναι 3 που θα πιασει το τζαμι... |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη που εισαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
3 ποντοι είναι λίγο, όχι για το τζαμι , αλλά για το επανω μέρος , γιατι αυτο θα κραταει και τα πλαινα, το τζαμι και σε 1 πόντο θα κρατιοτανε, εκτος και αν βάλεις το τσερκι που σου ειπα. Δηλαδη , στο επάνω μερος να περασεις το τσερκι περιφερειακά, να το βιδώσεις σε μερικά σημεία και μετα με κάτι να το κρίψεις, μια πλαστική γωνιά πχ
Στο ξαναλέω, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Επίσης να προσέξεις στο κόψιμο γιατι μπορει να βρεις και τις βίδες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |