|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.ετοιμο το κουτι..θελω τα φωτα σας..
στην προτελευταια φωτο,την μεγαλη γωνια πανω να την βαλω η οχι? στην τελευταια φωτο η πιο μικρη γωνια θα μπει... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σκευτομαι 3 ποντους περιμετρικα απο μεσα...απο εξω ειναι στους 5 οπως το βλεπουμε...αλλα βασικα ειναι 3 που θα πιασει το τζαμι... |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη που εισαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπιτι ειμαι βρε
Δες εδώ το στερκι να μπει περιμετρικά , απο έξω και με λιγες βιδες ετσι ![]() ή απο πανω και να καταλήξει στο πλάι καμια 20αρια ποντους, στο πλαι καλα βιδωμενο, και λιγες βιδες απο πάνω ![]() ------------------------- Η 1η λύση δένει ολη τη κατασκευή, και ουτε κόντρες ουτε τιποτα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-01-15 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλαστική γωνια κολλημένη με ενυδριακή σιλικόνη
![]() υπάρχουν και σε μαυρο αλλά και σε απομίμηση ξύλου αυτη είναι η μαύρη ![]() εγω βέβαια έβαλα αλουμινογωνία γιατί ήθελα να προστατεψω το σόκορο απο νερα γιατι το ενυδρείο έξω και βρέχεται
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια.ενα μικρο update,ειμαι αρρωστος και δεν εχω προλαβει να κανω πολλα.
λοιπον,ανοιξα το κομματι για το τζαμι.εβαλα γωνιες..ηθελα να παρω την γνωμη καποιου μαραγκου για την ιδεα με το τσερκι του Τακι.το πηρα λοιπον στο χερι...ειναι πολυ ελαφρι..και πηγα σε 3 που εχουμε εδω.μου ειπαν και οι 3 οτι πιο δυνατες ειναι αυτες οι γωνιες που εβαλα...φυσικα εχω αφησει κενο για να βαλω για να ειμαι ακομα πιο σιγουρος. αλλα και οι 3 μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι οι πιθανοτητες να ανοιξει ειναι μηδαμινες, λοιπον τωρα..μια μικρη αλλαγη...τον πολυεστερα δεν θα τον περασει ο πεθερος αλλα ενα φιλος που ειναι η δουλεια του.ασχετο αλλα πολυ μαστορας το παιδι...τωρα φτιαχνει καρμπον... περιμενω λοιπον να γυρισει απο αθηνα και ξεκιναει. και κατι τελευταιο..θελω να ξεκινησω το καπακι,μεχρι εχτες ειχα στο μυαλο μου το ξυλο,δεν ξερω πως μου ηρθε ομως να βαλω τζαμι...ειναι πιο ευκολο πιστευω,δεν χρειαζεται μονωση.με μεντεσεδες μπορω να το πιασω πισω.να ανοιξω τρυπες για ανεμιστηρες.και μηχανισμο για να το κραταει ανοιχτο.να το κανω ετσι η οχι? |
|
||||
|
||||
![]()
3 ποντοι είναι λίγο, όχι για το τζαμι , αλλά για το επανω μέρος , γιατι αυτο θα κραταει και τα πλαινα, το τζαμι και σε 1 πόντο θα κρατιοτανε, εκτος και αν βάλεις το τσερκι που σου ειπα. Δηλαδη , στο επάνω μερος να περασεις το τσερκι περιφερειακά, να το βιδώσεις σε μερικά σημεία και μετα με κάτι να το κρίψεις, μια πλαστική γωνιά πχ
Στο ξαναλέω, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Επίσης να προσέξεις στο κόψιμο γιατι μπορει να βρεις και τις βίδες ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Κάτι αλλο.μεσα στις γωνίες να βάλω πιχακια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 24-01-15 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοείς πλαισιο ; Με τετοιο παχος και αυτο μήκος δεν νομιζω να χρειαστείς κόντρα, αλλά αν θες τη βάζεις, κακο δεν θα κάνει. Τι δεν σου πάει καλα με τσερκι ; ------------------------- Αυτο εννοείς ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 24-01-15 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πλαίσιο πάνω περιμετρικά μεσα.ξυλινο.οι βίδες στο μπροστά εκεί που θα μπει το τζάμι είναι μόνο κατω.στο πλάι είναι καθετα.δεν ξέρω με το τσερκι πως θα το καλύψω.θα το σκευτω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |