|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι φυσικό να κιτρίνιζει γιατι έχεις πολύ co2, μειωσε τις φυσαλιδες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν θα επρεπε να γινοταν κιτρινο απο την πρωτη μερα?γιατι δεν μου ξαναγινετε κιτρινο με την πρωτη οταν αλλαζω το υγρο?ας πουμε σημερα κιτρινησε λιγακι και του αλλαξα το υγρο και μετα απο 4 ωρες απο μπλε εγινε πρασινο και εχει μεινει εκει!κιτρινο θα γινει σι 4-5 μερες!γιαυτο ρωτησα ποσο χρονο κανει να δωσει ενδειξη! το ειχα στην μιαμιση φυσαλιδα αλλα λογο της αλγης ειπα να το παω στις δυο και να το παρατηρησω!κατι δεν εχω καταλαβει καλα μαλλον! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα κίτρινο (αχνο πρασινο θα ελεγα) Γινεται μετά από 1-2 μήνες. Κάνε μια δοκιμή, μόλις γίνει κιτρινο πάλι, βγαλτο για 1 βραδυ έξω απο το ενυδρείο, αν γίνει μπλε έχεις πολύ co2, αν μεινει έτσι κίτρινο το αλλάζεις
|
|||
|
|||
![]()
απο το ebay το ειχα παρει το drop checker μαζι με το υγρο του!νερο εχω φτιαξει εγω με σοδα (kh4)απλα μου κανει εντυπωση αφου σημερα κιτρίνισε γιατι δεν ξαναεγινε κιτρινο οταν του ξαναεβαλα παλι το υγρο??περιεργα πραγματα..και να δειχνει πολυ co2 με μιαμιση φυσαλιδα το δευτερολεπτο????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
θα το δοκιμασω και θα σου πω!παντως 1,5-2 φυσαλιδες δεν το λες και πολυ!εχω και σχετικα καλη αναταραξη με το spraybar!με την αλγη τι θα κανω δεν ξερω!!!!εχεις καμια ιδεα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το υγρό του drop checker θέλει συχνό αλλαγμα,όπως είπες αν είχες πολυ co2 θα άλλαζε πάλι η ένδειξη
Το drop checker σου δινει ασφαλή ένδειξη σε 1-2 ωρες το πολυ. http://www.ukaps.org/index.php?page=...a-drop-checker Κι εμενα που έχω βαρεθεί να το αλλάξω ,έχει μείνει κανά μήνα και έχει γινει ασπρο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το co2 σου ειναι λιγο λογικα, μια και εχεις αρκετες σκληροτητες.
Για να την καψεις, excel ή οξυζενε... Αν δεν διορθωσεις το προβλημα , θα σου ξαναεμφανιστει. Το υγρο σε εμενα κραταει 3-4 μηνες, δικο μου kh4 και ph api. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωρηση φυτου | tsagod | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 20-10-12 13:32 |
αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 24-11-10 21:51 |
Αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 11 | 21-11-10 12:52 |
αναγνωρηση | moros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-04-10 14:30 |
Αναγνωρηση σκαλαρια | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-10 15:20 |