|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να βαλω ενυδρειακες λες και ποιες προτεινεις? ------------------------- αυτες ειναι οι τιμες μου!! το προτελευταίο που λες ποιο εννοεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisfz1 : 30-01-15 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οι τιμες που εχω τωρα ειναι αυτες!no3 15 po4 0,6-1,co2 συμφωνα με το drop checker ειναι ενταξη!τεστ για καλιο δεν εχω αλλα δεν ριχνω και πολυ!3ml την εβδομαδα σε δυο δοσεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντικατέστησε τώρα τις 2 απλές με την 1 Τ8 Grow lux που από ότι κατάλαβα έχεις και στο μέλλον παίρνεις και ακόμα μια. Πάντως στο λέω μόλις το κάνεις αυτό η άλγη σταματάει κατευθείαν και θα το παρατηρήσεις και μόνος σου. Βέβαια δεν θα φύγει από μόνη της τελείως δηλαδή σε πέτρες κτλ ακόμη υπάρχει σε μένα (δεν την βγάζω λόγω γαρίδων τους αρέσει) αλλά στα καινούργια φύλλα των φυτών σου δεν θα υπάρχει ίχνος!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε όλες σου οι λάμπες θα λειτουργούν στο φάσμα που είναι αποκλειστικά για τα φυτά σου και δεν θα λειτουργούν σε ένα άλλο που ευδοκιμεί πιο πολύ η άλγη! Αυτό πιστεύω φίλε μου και λειτούργησε σε μένα, δεν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις!
|
|
|||
|
|||
![]()
την μια την άλλαξα κιόλας!θα ψαξω να βρω για προσωρινά μια απλη αλλα να ειναι σε θερμο λευκο,840 δηλαδη και οχι 865 που φοραω τωρα ! μακαρι να βαηθησει αυτο γιατι πραγματικα εχω απελπιστει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Mηπως πειραξες τα φιτλρα σου , τον βυθο? Ταιζεις πολυ ? Για ελενξε ξανα τις παραμετρους σου ... Τι αναπτυξη εχεις στα φυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 30-01-15 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωρηση φυτου | tsagod | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 20-10-12 13:32 |
αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 24-11-10 21:51 |
Αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 11 | 21-11-10 12:52 |
αναγνωρηση | moros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-04-10 14:30 |
Αναγνωρηση σκαλαρια | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-10 15:20 |