|
|
||||
|
||||
![]()
Το co2 σου ειναι λιγο λογικα, μια και εχεις αρκετες σκληροτητες.
Για να την καψεις, excel ή οξυζενε... Αν δεν διορθωσεις το προβλημα , θα σου ξαναεμφανιστει. Το υγρο σε εμενα κραταει 3-4 μηνες, δικο μου kh4 και ph api. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το προβλημα ομως ποιο ειναι δεν ξερω!!! |
|
|||
|
|||
![]()
κανω τακτικες αλλαγες καθε εβδομαδα (60 λιτρα) καθαρισα το 90%περιπου των προσβεβλημενων φύλων των φυτων, ακολουθω εβδομαδιαιο προγραμμα λιπανσης και αναλυτικα δευτερα 1,5 ml potasioum τριτη 1,5 ml flourish τεταρτη 15 σταγονες enema cuper(ετσι καταφερνω και εχω φωσφορικά περιπου στην μια μοναδα)και ουτο καθεξής μεχρι και το σαββατο! τα νιτρικα μου ειναι στο 15!Δεν εχω καταφερει τιποτα και μπορω να πω οτι αναπτυσετε και πιο γρηγορα ακομη!! καμια γνωμη καποιος για το ποια μπορει να ειναι η αιτια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτού του είδους την άλγη είχα και εγώ φίλε μου και τελικώς κατάλαβα ότι έφταιγε το φως που είχα (μια έξτρα λάμπα απλή εξοικονόμησης ενέργειας που απέδιδε 160w). Μόλις την έβγαλα σταμάτησε ο πολλαπλασιασμός της και η ανάπτυξή της. Δοκίμασε λοιπόν να βγάλεις για ένα διάστημα τις 2 Τ8 απλές που έχεις ή να τις αντικαταστήσεις με ειδικές όπως έχεις τις άλλες 2
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να βαλω ενυδρειακες λες και ποιες προτεινεις? ------------------------- αυτες ειναι οι τιμες μου!! το προτελευταίο που λες ποιο εννοεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisfz1 : 30-01-15 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οι τιμες που εχω τωρα ειναι αυτες!no3 15 po4 0,6-1,co2 συμφωνα με το drop checker ειναι ενταξη!τεστ για καλιο δεν εχω αλλα δεν ριχνω και πολυ!3ml την εβδομαδα σε δυο δοσεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεσ αυτο
|
|||
|
|||
![]()
το εκανα και ειχε θετικο αποτελεσμα με την bba αλλα οχι και τοσο με την Staghorn!!θα επιμεινω ! το θεμα ειναι ομως τι την προκαλει!!!!!εχω απελπιστει πραγματικα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ν- 10-20ppm, Ρ 0.5-2ppm, Κ 10-20ppm, CO2 20-30ppm Oι τιμες ειναι στο περιπου ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωρηση φυτου | tsagod | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 20-10-12 13:32 |
αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 24-11-10 21:51 |
Αναγνωρηση | babis100nx | Αναγνωρίσεις φυτών | 11 | 21-11-10 12:52 |
αναγνωρηση | moros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-04-10 14:30 |
Αναγνωρηση σκαλαρια | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-10 15:20 |