|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε θαναση μαλλον εχεις δικιο βιαζομαι απο τον ενθουσιασμο καλυτερα να το παω αργα και σιγουρα για τυχον λαθει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κατάλαβες... έστω και από αυτό που έγραψε ο Θανάσης (τα δικά μου ΔΕΝ σε "καλύψανε")... κάλιο αργά παρά ποτέ!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατσε διαβασε λιγο, μελετησε, δες τι και πως απο αλλα θεματα που εκαναν θαλασσινο... παρε ιδεες και γνωμες.... αν κοιταξεις οσοι ξεκινησαν θαλασσινο με μικρο ενυδρειο, συντομα εψαχναν για πιο μεγαλο... και αντε μετα να μεταφερεις ζωντανους οργανισμους... διαβασε λοιπον και αν σε κερδισει να κανεις ενα θαλασσινο... σκεψου το ενδεχομενο να πας σε λιγο πιο μεγαλο ενυδρειο!!!! αυτα που σου γραφω τωρα τα κανω κι εγω.... χρονια στο γλυκο και αποφασισα να φτιαξω θαλασσινο... διαβαζω πανω απο 1-2 μηνες... και το ενυδρειο θα κολληθει σε καμια εβδομαδα... νομιζεις εγω δεν θελω να ξεκινησω και χθες???? πρεπει ομως σιγα σιγα.... καλο διαβασμα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι το 6000 δεν χαλαει με τιποτα!!!! ενα 800αρι θα ξεκινησω σε λιγο για να εχω και στο σπιτι κατι... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου προτεινα να αρχισεις διαβασμα και ολα θα τα βρεις μπροστα σου σιγα σιγα και σωστα. Φυσικα, για οτι θελεις ρωτας. Σε καθε αλλη περιπτωση, οι βιαστικες κινησεις μονο προβληματα και ταλαιπωρια θα προκαλεσουν σε ψαρακια και ειναι κριμα. Ειτε το ενυδρειο που θα στησεις να ειναι θαλασσινου, ειτε γλυκου νερου.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις αποφάσισα να το αφήσω προς το παρών και να διαβάσω
![]() Στο μέλλον θα έχετε σίγουρα νέα μου!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- σε καταλαβαινω.... σε πλησιαζω... χαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 18-11-14 στις 23:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω φιλε επειδη ειμαι σαν κ σενα...θα σου ελεγα να ξεκινησεις αυτο που θελεις κ στα λιτρα που εχεις!!
αν δεις οτι την παλευεις πανω απ'ολα οικονομικα ανεβα λιτρα!!κ εγω με 60 ημουν...πηγα στα 100...κ εφτασα 330... εγω θα πουλησω τελικα το 300αρι μπυ (για αλλους λογους) κ μολις φτιαξω παλι θα κανω ενα 60λιτρο θαλασσινο!!! αν εσενα δ σου αρεσει μου το πουλας κ βλεπεις τι ωραιο γινεται...χαχαχ!!! απλα σωσταλενε κ οι υπολοιποι...θελει λιγο διαβασμα... |
|
||||
|
||||
![]()
artsi28... για πόσο καιρό συνολικά... τα "κράτησες" τα ενυδρεία;
|
|
||||
|
||||
![]()
για αρκετα χρονια αλλα δ καταλαβαινω την ερωτηση σου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορία... ΔΕΝ έχει παραπάνω εξήγηση.-
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα δ κολαγε πουθενα αυτη η ερωτηση!!!
για αλλο πραγμα λεμε στο post του παιδου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
Λιτρα για θαλασσινο ενυδρείο | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 17-06-06 12:57 |