|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω σου προτηνω να κανεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.
Το μεγεθος δικια σου επιλογη που θα εχει να κανει με το οικονομικο. Ενυδρειο ρεεφ με χαμηλες απαιτησης δεν εχει μεγαλη συντηρηση απλα στην αρχη θα χρειαστης ενα ποσο γιανα παρεις τα πραγματα! |
|
||||
|
||||
![]()
δ ειχα ποτε θαλασσινο...
παντα φυτεμενο ειχα κ μου αρεσε!!! οταν λες ποσο;;ποσο δηλαδη;;μου εχουν πει περιπου για 20-30 ευρω ανα λιτρο στο θαλασσινο ισχυει;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα της αλλαγες την κανω με νερο θαλασσας! Απο τροφες ριχνω φυτο-ζωοπλακτον και αμινοξεα. Κανενα 30αρι το χρονο. Ο ανθρακας ειναι στα 4.5ευρω το λιτρο και σου παει απο 2εως 4μηνες! Αυτα ειναι για 300λιτρα ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε για fish only η κ με ζωντανους βραχους;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που σου ειπα ειναι για ρεεφ κοραλια!
Στο θαλασσινο χορις κοραλια αυτα δεν το θελεις! Στο θαλασσινο μονο με ψαρια δεν ειναι τοσο απαραιτητα. Μονο Kh Sg Ph |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου,από τα λίγα που ξέρω θα σου πω ότι ’’fish only’’ λέγεται όταν το ενυδρείο έχει ζωντανό βράχο - ο οποίος κοστίζει 3-4€/κιλό - και ψάρια. Οι λάμπες που έχουμε στο γλυκό ενυδρείο κάνουν και στο ’’fish only’’ που σου πρότεινε ο Κλεόβουλος. Το μεγαλύτερο έξοδο του θαλασσινού είναι τα φωτιστικά του - που είναι αναγκαία για τα κορράλια,τα φραγκάκια και τις ανεμώνες - και η κατανάλωση τους. Στα υλικά για την ρουτίνα της συντήρησης του στοιχίζει περισσότερο απ’ ότι το γλυκό αλλά δεν είναι απαγορευτικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα....
μοκο 3-4 ευρω το κιλο;;νομιζω λες πολυ λιγα!! τα ψαρια ενταξει ειναι μεν πιο ακριβα αλλα ζουν κ 20 χρονια σε καλες συνθηκες (απ'οτι διαβασα)!!! α κανουν οι λαμπες;;δ θελει μπλε;; δηλ το μηνιαιο κοστος περιπου;;; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=32 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια στην επιλογη λαμπων | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 16-03-11 19:40 |
βοηθεια στην επιλογη φιλτρου | prospathw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-01-11 15:32 |
Μια βοηθεια στην επιλογη.. ειναι πολλα... | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 69 | 05-01-11 14:37 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |