|
|
||||
|
||||
![]()
σκευτομαι να παρω ενα εξωτερικο φιλτρο γι αυτο το ενυδρειο και ειμαι αναμεσα στα 2213 και 2032
ποιο μου προτεινετε? αν και μαλλον θα παω για το 2ο αλλα θελω να ακουσω και την αποψη σας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρε κινεζο να σωθεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
2032 ανεπιφύλακτα
|
||||
|
||||
![]()
πανε να με πεισουν να τον παρω τελικα τον Κινεζο..
![]() ![]() εσενα πως και οχι? αφου φιλε ολα παρομοια ειναι..ολα εκει γινονται...
|
|||
|
|||
![]()
Κι εσύ κολλημένος με τους Γερμανούς?? Εσύ χάνεις.
![]() ![]() Ανάμεσα στα 2213 και 2032, για τα 80 καθαρά λίτρα σου, εγώ θα σου πρότεινα το ...2034. Νομίζω το 1 λίτρο παραπάνω βιολογικό υλικό που χωράει, αξίζει τα 10 παραπανίσια ευρώ. Και οι ευκολίες που παρέχει η σειρά ecco, είναι για μένα σημαντικές σε σχέση με τα classic. Κι έρχονται και γεμάτα υλικά, ενώ στην τιμή του 2213 θα πρέπει να προσθέσεις κι αυτά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοηθεια στην επιλογη.. ειναι πολλα... | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 69 | 05-01-11 14:37 |
Επιλογη φιλτρου | Red crystal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 18-06-10 13:10 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |
επιλογη φιλτρου | gogos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 06-04-08 10:04 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-04 02:39 |