|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-06-14 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρατήρηση παιδιά,
χθες παρατήρησα το μπουκαλάκι που φυλάω τη κόλλα, το πλαστικό καπάκι έχει σχεδόν διαλυθεί, ![]() η κόλλα ή το χλωροφόρμιο διαλύουν τα πλαστικά με το καιρό όπως φαίνεται. Αντικατέστησα το συγκεκριμένο μπουκάλι με άλλο που έχει μεταλλικό καπάκι, πιστεύω να μη χάνει αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Με ότι κομμάτια περίσσεψαν από αυτό
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81660&page=2/#45 έφτιαξα καπάκια σε φρουτοθήκες από το παλιό ψυγείο που πέταξα , για να φυλάω τη τύρφη και τον χύμα ενεργό άνθρακα, και να το αποτέλεσμα για τον άνθρακα ![]() για τη τύρφη ![]() και όλα μαζί ![]() και στη θέση τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μααααααστορη μου.
![]() Να'σαι καλα να χαιρεσαι τις μαστοριες σου.
|
||||
|
||||
![]()
Να πως φαίνεται ο... τεμπέλης άνθρωπος!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένας ποιο γρήγορος τρόπος για εμάς που έχουμε Dremel ?
Έχει χρησιμοποιησει κανείς dremel και ποιο δίσκο έχει βάλει για κόψιμο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο δύσκολο να κόψεις με Dremel, μόνο μικρά κοψίματα, επίσης το κοψίματα θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο ίσια για να υπάρχει τέλεια επαφή με το άλλο κομμάτι, όσο μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής τόσο καλύτερο κολλημα, ασε που για κόψεις ένα κομμάτι ενα μέτρο , με το Dremel θα φας καμια ώρα και μετά αλλη μια ώρα τρίψιμο για το φέρεις στα ισια. Αν δεν υπάρχει δισκοπρίονο , και με ειδικό δίσκο, το κοφτάκι κάνει μια χαρά τη δουλειά του
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |