|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα κι εγώ μια από τα ίδια!!!
Πήρα όμως ένα λέιζερ που μοιάζει σαν αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι πολύ ισχυρό, από ebay, με μόλις 23.90 ευρώ, το οποίο κόβει μέχρι και 5άρι πλέξιγλας νεράκι!! Έχει μέγεθος μεγάλου μαρκαδόρου!! Απλά πρέπει να βρω μία μέθοδο για να κόβει σε ίσια γραμμή!! Έχω εντυπωσιαστεί!!!! Θα ανεβάσω βίντεο προσεχώς!! Αυτό είναι, από ebay!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευκαιρία ειδικά αυτό μόνο $2,699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια πλακίτσα είπα να κάνω κι εγώ σήμερα... Καλό μήνα.... Μακαρι να ειχαμε ένα τέτοιο... Θα είχες οργιάσει πιστεύω ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |