|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωπα Θανάση, τέτοια κατασκευή με τόσο βάρος θέλει πολύ προσοχή με πλεξιγκλάς, με γυαλί είναι πιο εύκολη, και πιο φθηνή λύση. Στο γυαλί το μόνο δύσκολο είναι οι τρύπες. Για τέτοια κατασκευή με πλεξιγκλάς θα χρειαστείς 5αρι που είναι ακριβό , πολλές κόντρες, νεύρα και ενισχύσεις στις κολλήσεις και ίσως κάποιο τελάρο να κρατάει όλη τη κατασκευή. Αν υπάρχει κάποιο πλαίσιο από έξω ή κόντρα πλακέ , γίνεται και με 3αρι, αλλά θα σου πάει μακρυά η βαλίτσα. Επειδή έχω στα σκαριά ένα ξύλινο ενυδρείο που θα το ντύσω με πλεξιγκλάς, στην αντοχή στηρίζομαι στο ξύλο και στην υγρομόνωση στο πλεξιγκλάς. Ασε που θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Εγώ αυτό πού ετοιμάζω, το πλεξιγκλας το βρήκα στο δρόμο πεταμένο (στη κυριολεξία)
![]() και δεν μου στοιχίζει τίποτα, μόνο η κόλλα και προσωπική εργασία ------------------------- Κόλλα για πλεξιγκλας, έξω δεν την βρήκα ή βρήκα κάποιες που λένε για ακρυλικά αλλά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Τη πήρα απο αποθήκη που πουλάει πλεξιγκλας
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-06-14 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το παχος σιγουρα παμε σε 5αρι δεν το συζηταω. η επιλογη του πλεξι για το σαμπ ειναι διαφορες τρυπες που μπορω να ανοιγω οποτε θελω για μετατροπες, τα χτενια που μπορω να κανω ευκολα, και γενικα η ομορφια... και μιας και με τις κατασκευες το εχω, ας εχω και κατι με πλεξι... ![]() ![]() πειρμενω τιμη απο ενα καταστημα και βλεπουμε... αν παει πολυυυυυ ακριβα , ναι οκ θα το ξεχασω... αλλα ποτε δεν ξερεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-06-14 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρατήρηση παιδιά,
χθες παρατήρησα το μπουκαλάκι που φυλάω τη κόλλα, το πλαστικό καπάκι έχει σχεδόν διαλυθεί, ![]() η κόλλα ή το χλωροφόρμιο διαλύουν τα πλαστικά με το καιρό όπως φαίνεται. Αντικατέστησα το συγκεκριμένο μπουκάλι με άλλο που έχει μεταλλικό καπάκι, πιστεύω να μη χάνει αυτό
|
||||
|
||||
![]()
Με ότι κομμάτια περίσσεψαν από αυτό
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81660&page=2/#45 έφτιαξα καπάκια σε φρουτοθήκες από το παλιό ψυγείο που πέταξα , για να φυλάω τη τύρφη και τον χύμα ενεργό άνθρακα, και να το αποτέλεσμα για τον άνθρακα ![]() για τη τύρφη ![]() και όλα μαζί ![]() και στη θέση τους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μααααααστορη μου.
![]() Να'σαι καλα να χαιρεσαι τις μαστοριες σου.
|
||||
|
||||
![]()
Να πως φαίνεται ο... τεμπέλης άνθρωπος!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |