|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση δεν φτιάχνει κανείς εκεί φωτεινές επιγραφές?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Βαση νομου,απαγορευονται στις κυκλαδες ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αληθεια τωρα. κανονικα απαγορευονται
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα ρωτήσει εδώ σε εργαστήρια που φτιάχνουν επιγραφές, όλοι δίνουν τα μέτρα και τους τα κόβει ο Σπακουρης στο Πειραιά, δεν στοκάρουν πλεξιγκλας , γιατί μπορεί να χρειαστούν και παράξενα χρώματα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως εγώ έβρισκα (σε άλλες εποχές που τα μαγαζιά μπορούσαν να στοκάρουν - πω πω κατάντια! το λέω λες και πέρασαν δεκαετίες ![]() σε επιγραφάδικο ότι χρώμα περίεργο ήθελα και το έπαιρνα και πιο φτηνά από ρετάλια τους. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια στην Συρο το πλεξι και τα τζαμια ειναι να τα κοιτας απο μακρυα...
αν ειναι να φτιαξω το σαμπ που θελω και να μου κοστισει οσο ολο το ενυδρειο θα ψωνισω απο Συρο πλεξι.... οι φωτινες επιγραφες στην Συρο ειναι παρανομες... ![]() ![]() ![]() οσο για τα κοφτακια και τις κολλες, σκεφτομουν να το κοψω με τροχο που το κατεχω λογο δουλειας και να κολλησω με χλοροφορμιο ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 26-06-14 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης να ξέρεις πως το κόψιμο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο κόλλημα. Όσο πιο ίσια είναι κομμένο , χωρίς καμπύλες ή εξογκώματα , τόσο πιο εύκολα , πιο γερά και υδατοστεγή είναι τα κολλήματα. Και για αυτή τη περίπτωση το κόψιμο με δισκοπρίονο πάγκου είναι η καλύτερη λύση, αλλιώς θα παιδευτείς. Για αυτό το λόγο ζητάω να μου τα κόβουν, αλλιώς χάρακας, κόφτης με προσοχή, χοντρό γυαλόχαρτο, ψιλό γυαλόχαρτο, υπομονή και προσπάθεια. Στο χλωροφόρμιο, να φοράς και καμιά μάσκα μη σε πάρει ο ύπνος πάνω στο πάγκο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλιος εχει ειδικη κολλα...??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειδικά σε αυτή τη κατασκευή http://www.aquatek.gr/vb/showthread....654&page=2/#44 με 58 cm ύψος και 3αρι πλεξιγκλάς δείχνει πως κολλάει πολύ καλά και οι κολλήσεις να αντέχουν τέτοια υδροστατική πίεση, αλλά και όλη η κατασκευή είναι πολύ στιβαρή
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, απο το λιγο που το εχω κοιταξει στο ινετρνετ, εχουν κολλησει και ενυδρεια με χλωροφορμιο, και δεν ανοιγουν. αλλα αν υπαρχει ειδικη κολλα ισως την προτιμησω.
εγω ενα σαμπ θα φτιαξω 100-140 λιτρα... ![]() ![]() ![]() και για να μην ξεχνιομαστε... ποτε και ποιος παει στο leroy...??? ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |