|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κωσταντινε συμφωνω.πολλα πραγματα δεν μπορουμε να τα προσομοιωσουμε στο ενυδρειο.και αλλα πραγματα μπορουμε,αλλα δεν ασχολουμαστε οσο χρειαζεται(βαζω και τον εαυτο μου μεσα).
btw,εχω πραγματα δικα σου!!! δεν το εχω "ξεχασει" ![]() οποτε θελεις,πεσμου... ------------------------- Παράθεση:
η συντριπτικη πλειοψηφια "αρχαριων" που ζητα γνωμες για ιχθυοσυνθεση,μολις τους πεις για δευτερο ενυδρειο καραντινα,θα κοψουν λασπη ![]() εδω αλλοι βαριουνται να διαβασουν και τα υπομνηματα ακομα. ------------------------- στην ερωτηση μου ομως δεν απαντησες ![]() απαντησες με ερωτηση ![]() ποιο θα ειναι το οφελος για τα ψαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-05-14 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα συμφωνησω με τον Σακη...
νομιζω οτι αν τα ψαρια ταιριαζουν οι μεταξυ τους συνθηκες.. και φυσικα μιλαμε για ηρεμα ψαρια και ζουν αρμονικα μεταξυ τους, δεν υπαρχει καποιος λογος να μην τα βαλουμε μαζι... φυσικα οπως ειπε κι ο Γιωργος θα πρεπει πριν απο αυτο να ενημερωθουμε για το τι επιτρεπεται και τι οχι να κανουμε ,εαν παει κατι στραβα... και τοτε να αποφασισουμε αν μπορουμε να τα συνδυασουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 29-07-08 21:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-07-08 14:53 |
Συνδυασμός ψαριών σε 84 λτ. | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-02-06 23:15 |
Συνδυασμός Ψαριών | npap | Malawi | 1 | 21-01-05 01:09 |