|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Safarpn μην είσαι παρεξηγιάρης. Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται και είμαι σίγουρος αν μιλούσατε από κοντά θα συμφωνούσατε.
Δεν υπάρχουν ούτε μπαναρίσματα και κρεμάλες, ούτε ειρωνείες. Απλά κάποιοι (που παρεπιπτόντως έχουν αρκετά χρόνια εμπειρίας) δεν θέλουν (και σωστά, γιατί σε πολλούς μας διαφεύγει) να αφήνουν περιθώρια για παρανοήσεις από κάποιον αρχάριο που διαβάζει ένα θέμα και βλέπει "ορολογίες-"ονομασίες" κλπ (που μπορεί σε μένα πχ να είναι σαφές τι εννοούν) και να κάνει λάθη που θα στοιχίσουν τη ζωή σε ζωντανά. Ειρήνη υμιν αδελφοί ενυδρειόφιλοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά, αν μου επιτρέπεται θέλω να ξεφύγω λίγο από το θέμα σας και να επιστρέψω στο θέμα...
![]() Εγώ θα έλεγα ότι ήδη έχεις κάνει πάρα πολλά για την φίλτρανση και την κυκλοφορία. Θα επιμείνω πως πρώτα θα πρέπει να δεις από προέρχονται αυτά τα σωματίδια και ύστερα να σκεφτείς για κυκλοφορητές κτλ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε πως το χόμπι θέλει υπομονή (και παρατήρηση θα προσθέσω...).
Τα υπολείμματα τροφής να τα αποκλείσεις... δεν μπορεί να είναι εκτός αν ρίχνεις με το τσουβάλι... Αν κρίνω από την δικιά μου περίπτωση θα στοιχημάτιζα στην άλγη... άστη να κάνει τον κύκλο της και αν φύγει και δεν δεις βελτίωση εδώ είμαστε. Το ξέρω πως είναι εκνευριστικά τα άτιμα αλλά δεν θα μας νικήσουν αυτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 08-05-14 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1. Σού έχω γράψει στο 3... την απάντηση του Dr. Dieter Untergasser... γι' αυτό που ζητάς... εγώ τι παραπάνω από αυτόν... μπορώ να σου πω;
2. Νομίζω κάπου πιο πάνω διάβασα... να "ξαίνεις" το μαλλί... συμφωνώ σε αυτό. Το "στούμπωμα"... ΔΕΝ το βρίσκω σωστό. Σε διαφορετική περίπτωση... βάζε filter pad στα φίλτρα σου (τελευταίο στάδιο). Προσωπικά τα αντικαθιστώ σε κάθε καθαρισμό/άνοιγμα φίλτρου. 3. Επί τη ευκαιρία... κάθε πότε τα καθαρίζεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Μα καλά σε 1,5 μήνα παρέδωσες τα όπλα!!!
Λέμε ότι οι άλγες κάνουν τον κύκλο τους και φευγουν αλλά δεν νομίζω να ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Εγώ βλέπω αν υποχωρεί μια άλγη από τα φυτά... αν τα καινουργια βλαστάρια βγαίνουν και παραμένουν καθαρά είναι ένα πολύ καλο δείγμα. Επειδή όμως δεν έχω την εμπειρία για να σου πω πολλά, άκου απλά τι θα έκανα στη θέση σου...Τσέκαρε τι είδους άλγη έχεις και πως αντιμετωπίζεται. Όταν αρχίσεις να βλέπεις σημάδια βελτίωσης θα δεις αν φταίει και για τα σωματίδια. Αν είσαι τυχερός βρήκες την αιτία αλλιώς πας παρακάτω. Βέβαια μην ξεχνας ότι μπορει να φταίνε και οι πέτρες που σου είπε ο Κλεόβουλος... οπότε μπορεις να πάρεις μία και την τσεκάρεις σε ένα άλλο δοχειο(για να μην αδειαζεις όλο το ενυδρείο σου). Και μη ξεχνας... μπορεί να έχεις χάσει όλες τις μάχες μέχρι τώρα, αλλά ο πόλεμος είναι δικός μας... ![]() ΥΓ Όπως γράφει ο Diskus fan από πάνω, ούτε εγώ συμφωνώ με το στουμπωμα του φίλτρου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιωρούμενα σωματίδια | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-10 22:46 |
Αιωρούμενα σωματίδια | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-02-09 01:12 |
Αιωρούμενα σωματίδια | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-02-05 23:59 |
Άσπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |