|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι ροη εχει ο "κυκλοφορητης"-wavemaker(
![]() (η να παρεις πιο μικρο,αν εισαι κουβαρντας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι 3000lt/h και το μήκος του ενυδρειου ειναι 1,20. Τη φτερωτή τις εννοείς οταν λες να τη μικρύνω; Πως θα το κανω αυτό;
|
|
||||
|
||||
![]()
την κοβεις με ψαλιδι,ακολουθωντας το σχημα της.σαν να κοβεις νυχι.
λιγο λιγο και δοκιμαζεις.μην την πετσοκοψεις με τη μια ![]() προσεξε,μιλαω για wavemaker και οχι απλο κυκλοφορητη(αντλια). μπαινω απτο κινητο και δε μπορω να σου βαλω και φωτο τωρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βρε κατάλαβα, wavemaker έχω κι εγω....αλλα τη λυπάμαι να την κόψω, για φαντάσου να την κόψω και μετα να "φτύνει" το νεράκι μπροστά της!
|
|
||||
|
||||
![]()
ε δε γινεται αλλιως,η θα παρεις μικροτερο η θα κοψεις αυτο που εχεις
![]() τοχεις γυρισμενο προς το τζαμι τουλαχιστον η σπρωχνει κατευθειαν στο βυθο; |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα το έχω παράλληλα με το βυθο. Το είχα να κοίτα ελαφρώς κατα γιατι πέρασα κυανό και ήθελα να έχω κυκλοφορία εκει οταν το αντιμετώπισα με συσκότιση και μετα. Τωρα θα το βάλω να κοιτά την είσοδο του φιλτρου απέναντι. Παρεμβάλλονται και οι πέτρες οπότε δε θα κοιτά την άμμο απευθείας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιωρούμενα σωματίδια | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-10 22:46 |
Αιωρούμενα σωματίδια | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-02-09 01:12 |
Αιωρούμενα σωματίδια | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-02-05 23:59 |
Άσπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |