|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω το rio 125 και δουλευει γύρω στο 15ήμερο. Παρα τη φίλτρανσή του παρατηρώ σκουπιδάκια στο νερό. Οι στρώσεις του φίλτου μου είναι: αρχικα filter wool, μετα σφουγγαρι απονιτρωποιήσησης, siporax και τέλος σγουγγαρι με πόρους μεγάλης διαμέτρου. Είναι φυσιολογική η υπαρξή τους ή φταίει κάτι άλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ενα σφουγγαρι σαν αυτο που μπαινει στους αποροφυτηρες στο τελικο σημειο του φιλτρου. δεν παιρναει τπτ αυτο αν ειναι απο βρωμιες περνανε απο το φιλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες το filter wool μήπως έχει μαζέψει πολύ βρωμιά (λογω του οτι το ενυδρείο ηταν καινούργιο) και άλλαξε το αν χρειάζεται,το χαλίκι το έπλυνες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το filterwool το αλλαζω τακτικα-σε καθε εβδομαδιαία αλλαγη. Το χαλικι δεν το επλυνα.. το χρησιμοποιησα ως "μπολι" κατα τη μεταφορα του απο το παλαιο μικροτερο ενυδρειο μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Συνήθως ως μπόλι βάζουμε υλικά απο παλιο φίλτρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 10-02-10 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιωρούμενα σωματίδια | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-02-09 01:12 |
Σωματίδια σε νεο ενυδρείο | thsamios | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 19-06-07 21:07 |
Λευκά αιωρούμενα σωματίδια. | Μάριος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 28-11-06 10:19 |
Αιωρούμενα σωματίδια | peplos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-05 16:32 |
Αιωρούμενα σωματίδια | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-02-05 23:59 |