|
|
||||
|
||||
![]()
Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τους κλείνουν το μαγαζί, εκμεταλλεύονται τους χομπίστες και βασανίζουν τα ψάρια.
------------------------- Η λύση για την αντιμετώπισή τους είναι το Διάβασμα. Δεν πρέπει να τους ρωτάμε τίποτα, τους λέμε απλά "Θέλω Αυτό!!!" και τέλος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matser : 17-12-13 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω.Εννοείται όμως πως υπάρχουν και εξαιρέσεις στο συγκεκριμένο επάγγελμα(αυτο του PETSHOPπά).Στην πλειοψηφία τους πάντως θέλουν απλά να πουλήσουν
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τελικως χθες το παγκασιους δωθηκε! Ολα καλα! Το ατομο που το πηρε μου εδωσε καποια πολυ μικρα σχεδον νεογενητα γκαμπυ!
Μου ειπε οτι πρεπει απο αυριο να ψαξω για να κανω το ενυδρειο μου φυτεμενο με φυτα ταχειας αναπτυξης και να βγαλω τα ψευτικα! Τι φυτα προτινετε? Εγω εκτος το χαλικι δεν ειχα τοποθετησει καποιο υποστρωμα με λιπασμα απο κατω! Οποτε αν βρω γινεται να βαλω φυτα? Και τι ειδη? Στην θεσσαλονικη ξερετε καποιο καταστημα για πωληση? Στις πιο προσφατες μετρησεις μου ειχα αμμωνια (δλδ καπου στο 0.3) νιτρωδη 0 και νιτρικα ελαχιστα (καπου στο 2) Επισης καποιος χομπιστας μου εδωσε να βαλω στο φιλτρο μου ενα υαλοβάμβακα με βρωμα (μουργα μου ειπε οτι ειναι) αλλα και παλι ειναι 2η μερα που το εχω και αυξηση νιτρικων δεν βλεπω! Κατι αλλο με τα γκαπυ που πρεπει να προσεξω? αλλα ειδη μπορω να βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε επιτελους. εκπιζω να πηγε σε ενυδρειο με καταλληλα λιτρα, τουλαχιστον.
Για ευκολα φυτα ριξε μια ματια εδω. Βλεπε τις αγγελιες και ολο κατι καλο θα βρεις. Τα νιτρικα ειναι λογικο να μην ανεβαινουν, αφου δεν εχεις και πολλα ψαρια. Την αμμωνια να προσεχεις, γιατι τα μικρα ειναι πολυ ευαισθητα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης, αυτο για το υποστρωμα πριν το χαλικι που δεν εχα βαλει, σημαινει οτι δεν μπορω να βαλω φυτα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι σε αυτο πηγε http://i225.photobucket.com/albums/d...24121810_4.jpg ------------------------- Παράθεση:
Δεν χρειαζεται υποστρωμα.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 26-01-14 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GraCE : 26-01-14 στις 18:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε "καταλληλοτερα" λιτρα, ισως να ειναι καλυτερα. Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy υπερχειλιση | orck | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 65 | 31-01-14 13:33 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |
diy υπερχειλιση!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 15-12-08 21:01 |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |