|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ο θερμαντηρας δεν θα ανοιξει μονος του, αλλα με εντολη του controller ετσι κι αλλιως.* Για παραδειγμα, η ρυθμιση στον controller ειναι 27 βαθμοι. Αν για καποιο λογο η θερμοκρασια φτασει στους 26,7, ο θερμαντηρας θα ανοιξει. Το ιδιο θα γινεται σε καθε εποχη, με τη διαφορα οτι οριζω διαφορετικη θερμοκρασια στον controller, για να καταλαβαινουν τις εποχες τα ψαρια μου. *Το θερμαντηρα ειναι καλο να το ρυθμιζει σε υψηλοτερη θερμοκρασια απο αυτη που θελεις. Για παραδειγμα, το χειμωνα θελεις θερμοκρασια 25 βαθμους. Εγω το θερμαντηρα τον εχω ρυθμισμενο στους 28. Ετσι, η εντολη για να ανοιξει, δινεται απο τον controller και οχι απο τον ιδιο. Ο λογος: αποφευγεις το ενδεχομενο (σπανιοτατο, αλλα εχει συμβει σε μερικους) να κολλησει και να βρασουν τα ψαρια σου, εφοσον ρευμα παιρνει απο τον stc και οχι απο το θερμοστατη του. Δηλαδη, ακομα και να κολλησει καποια στιγμη, θα παψει να παιρνει ρευμα. [QUOTE-delta66]Ειναι καποιες μερες οταν αλλαζουν που εποχες που μπορει να παιξει πανω απο 0.6 αλλαγη θερμοκρασιας (αλλα οχι πανω απο 1.5 συνηθως στα δικα μου μερη) μεσα στην ημερα. Εκει θα καιει θερμαντηρας χωρις λογο, για να κραταει στο 0,3 τη διαφορα. Εδω ειναι το πλεονεκτημα του eliwell που εχει διαφορετικη ρυθμιση θερμοκρασιας στη θερμανση και στην ψυξη. [/QUOTE] Ναι, αυτο δεν το εχει.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια και Οργανισμοί Εσωτερικών Υδάτων της Ελλάδας | neos | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 3 | 09-10-12 12:26 |
Περί φωτισμού | Always_Learning | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-02-11 17:07 |
Περί φωτισμού???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 02-12-09 16:55 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |