|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Άσχετο αλλά μιας και το θυμήθηκα, διάβαζα προχθές σε μανουάλι της juwel ότι η μεγάλη ροή νερού μέσα από το φίλτρο ρίχνει τις επιδόσεις της βιολογικής φίλτρανσης. Ισχύει ή δεν έπιασα το νόημα? Να γυρίσω στον 280άρη κυκλοφορητή? Παράθεση:
Παράθεση:
Υπάρχουν ταΐστρες που προγραμματίζονται για κάθε 2-3 μέρες? Άσε να διαβάσω λίγο και θα σας πρήξω μετά... ![]() Παράθεση:
Τη φωτοπερίοδο γιατί τη μειώνεις? Τα λίτρα της εξάτμισης τα μετράς με σημάδια στο ύψος της γυάλας? Για την αυτόματη αναπλήρωση χθες διάβαζα ένα άρθρο για μια κατασκευή και έχω ήδη αρχίσει να το δουλεύω στο μυαλό μου. ------------------------- Update εβδομάδας. Ήρθαν οι αντικραδασμικές βάσεις, τρυπήθηκε το καπάκι και μεταφέρθηκαν τα ανεμιστήρια στο καπάκι. Τα dust covers περιμένω για να τελειώσουμε από εκεί. Πάντως δουλεύει σούπερ. Να'στε καλά για τις συμβουλές και τις παρουσιάσεις. Επειδή δεν ήθελα να φάω τα νεύρα του καπακιού για να στερεώσω κανάλι φόρεσα ανακλαστήρα οποίος έκρυψε και στερέωσε τα καλώδια και βοήθησε λίγο και το φωτισμό (καμία σχέση με το διπλασιασμό του φωτισμού που ισχυρίζεται η juwel. Φωτόμετρο δεν έχω αλλά με το μάτι το πολύ να πήρε 20-30%.). Τα τεστ ακόμα τπτ... ![]() ![]() ![]() Καθάρισαν με ξύστρα κεραμικής κάτι άλατα στις κόντρες που έδειχναν χάλια. Φυτεύτηκε limnophila sessiliflora περιμετρικά του φίλτρου για να το κρύψει λίγο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 60lt : 30-06-13 στις 12:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια και Οργανισμοί Εσωτερικών Υδάτων της Ελλάδας | neos | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 3 | 09-10-12 12:26 |
Περί φωτισμού | Always_Learning | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-02-11 17:07 |
Περί φωτισμού???? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 02-12-09 16:55 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |