|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() λοιπον πιτσευω οτι πρεπει να αρχισω να περνω τιμες απο σαμο-αθηνα! |
|
||||
|
||||
![]()
ας πω κι εγω την γνωμη μου μιας και εχω ξυλινο ενυδρειο.
βασικα επιδη καποιος φιλος ειπε οτι δεν εχουμε νεα απο ενυδρειο που τρεχουν να αναφερω οτι το παρακατω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43576 τρεχει σχεδον 3 χρονια. χωρις προβληματα. απο εκει και περα να μιλησουμε για την κατασκευη. το ενυδρειο που θελεις φιλε μου χρειαζεται πλακε θαλασσης μεσαιας ποιοτητας 20mm δοκαρακια 3χ3 για ολες τις δωνιες-ενωσεις και γενικα για δεσιματα εσωτερικα. πολυεστερα υγρο και υφασμα και χρωμα οτι θελεις εσυ για να ριξεις στο τελευταιο χερι πολυεστερα για να μη χρειαζεται να βαφτει μετα. βερνικι η χρωμα για εξωτερικα. και τελος σιλικονη και τζαμι. με 15mm και με μια πατουρα περιμετρικα 10-12 εκατ. θα εισαι οκ!!!!! αυτα υπολογησε τα καλα 250-300 εκτος απο τζαμι και σιλικονες. να τονισω οτι το ενυδρειο θα ειναι ελαφρι ( χωρις το τζαμι ) και θα εχεις πολυ μεγαλο κερδος, στο θεμα ρευματος. επιδη θα το κανεις που θα το κανεις φτιαξε το με εσωτερικο σαμπ. παλι εχεις κερδος. σε πιο μικρη αντλια, χωρις καλωδια γυρο γυρο, χωρις σωλινες νερου , χωρις τυχον διαρροες... σου ειπα καποια πραγματα που σκεφτηκα τωρα, οταν ξεκινησεις με το καλο θα τα λεμε.... και μην περιμενεις να μαζεψεις ολα τα χρηματα.... με οτι εχεις μπορεις να ξεινησεις να παραγγελνεις. πχ τα πλακα θα εχουν γυρο στα 100 ευρω. οταν τα εχεις τα αγοραζεις και σιγα σιγα ξεκινας να φτιαχνεις.... και παει λεγοντας. ετσι ερχετε πιο ευκολα και το οικονομικο μερος...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
σκεψη για θαλασσινο ενυδρειο | harris samos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-09 09:21 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |