|
|
|||
|
|||
![]()
αντιχλωριο εχω της tetra το aquasave. μια φορα την ημερα ταιζω και απο την ερχομενη δευτερα θα ταιζω 2 φορες (με σταδιακη αυξηση της τροφης)
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν σου τελειωσει αυτο παρε το seachem prime.δεν εχω το λινκ ευκαιρο τωρα κ βιαζομαι να βγω,αλλα βαλε στην αναζητηση προετοιμασια νερου κ διαβασε τα θεματα.εχει πολυ μεγαλη σημασια να προετοιμαζεται σωστα κ να γινεται κ η αλλαγη σωστα(και αργα).
|
|
|||
|
|||
![]()
για τις αλλαγες νερου: 16 λιτρα (30%) μια φορα την εβδομαδα προετοιμασια με αντιχλωριο θερμαντιρα στους 27 βαθμους και φιλτρο και διαρκεια προσθεσης νερου στο ενειδρειο 30 με 40 λεπτα
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια μετα απο 1 μηνα και κατι που τρεχει το ενυδρειο οι μετρισεισ ειναι:
αμμωνια 0 no2: 0 no3: 0 kh: 7 gh: 20 ph: 7 πως σας φαινονται; θα ακολουθησουν φωτο και πληρες αναφορα στο σχετικο θεμα μαλλων αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Το εστρωσες με καποιο τροπο το φιλτρο? Γιατι οι μετρησεις σου δεν δειχνουν να ειναι στρωμενο.
Με τι τεστ μετρας? gh-20 και ph-7, μου φαινεται καπως.
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο το εστρωσα με μπολι και τις μετρισεις τις εκανα στο πετ για να μην κανω καμια βλακια εγω.
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλα αυριο θα τις ξανακανω μονος μου. η κοπελα απο το πετ που εχει αρκετες γνωσεις απο οτι καταλαβα μου ειπε πως ειναι στρωμενο το φιλτρο
------------------------- [QUOTE=kgf12345;768640]αυτον τον ενα μηνα,εριχνες τροφη μεσα?παρηγαγες αμμωνια δηλαδη καπως στο ενυδρειο? γιατι ειναι λιγο περιεργο να ειναι ολα 0 μετα απο ενα μηνα.κανεις αλλαγες νερου?[/QUOTE εχω ενα ψαρι μεσα και μαλλων ταιζα πανω απο το κανονικο και αλλαγες κανω μια φορα την εβδομαδα το 30 τις εκατο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 03-06-13 στις 23:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, επειδη εχει πολλες γνωσεις, οι μετρησεις σου δειχνουν οτι δεν ειναι στρωμενο. Κανε και εσυ αυριο και πες μας τι βγαζεις. Περιεργες οι μετρησεις σου, γενικως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης η ανθρακικη σκληροτητα και το Ph σου δεν ταιριαζουνε.με 20 kh θαπρεπε ναχεις ph κοντα στο 9 η εστω 8(παντως σιγουρα αρκετα παραπανω απο 7 που ειναι ουδετερο).αρα η καποια μετρηση δεν εγινε σωστα,η το τεστ εχει προβλημα,η κατι αλλο παιζει. προσεξε το,μην το χασεις το ψαρι.(αν και εχω την εντυπωση οτι δε θα ζησει και πολυ ετσι κιαλλιως).η ιδια κοπελα στο προτεινε να το βαλεις πριν στρωθει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτον τον ενα μηνα,εριχνες τροφη μεσα?παρηγαγες αμμωνια δηλαδη καπως στο ενυδρειο?
γιατι ειναι λιγο περιεργο να ειναι ολα 0 μετα απο ενα μηνα.κανεις αλλαγες νερου? και η kh με το ph δεν "συμβαδιζουνε".με τι τεστ στα μετρησε?με στικς? το μπολι απο χομπιστα,η απο μαγαζι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- οκ φιλε αυριο το πρωι θα τις κανω και θα σας πω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 03-06-13 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δυνατος πολυ για αρχαριος !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |