|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ο μονομαχος ( ενας doubletail ) αφου εγινε προσαρμογη 1:30 ωρα ειναι στο ενυδρειο. οι παραμετροι του νερου ειναι αμωνια: 0 , νιτρικα: 0 νιτωδη: 0,25. ακομη δεν εχω βαλει φυτακια ( περιμενω απο τον stanlee να μου στειλει ) απο τροφη: betta της tetra και bloodworms της prodac.
και τωρα η ερωτηση: ποση ωρα θα πρεπει να εχω ανοιχτο το φωτισμο; ξερω οτι ειναι 8 ωρες αλλα δεν εχω φυτα επιφανειας |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε την τροφη και το φως και κοιτα να μηδενισουν τα νιτρωδη (ΝΟ2) πρωτα.
|
|||
|
|||
![]()
σορρυ φιλε. νιτρωδη ( NO2 ) ειναι 0 και τα νιτρικα ειναι 0,25
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αντιχλωριο ποιο εχεις?δεν ειδα αν αναφερθηκε πιο πανω.
οι μετρησεις σου καλες ειναι,αλλα για σιγουρια ταιζε ελαφρα για μια βδομαδα για να προλαβεις να επεμβεις αν χρειαστει. εγω θα ταιζα μια φορα τη μερα και καθε μερα σταδιακα λιγο παραπανω.και με μετρησεις βλεπεις πως παει. βαλε και νερο σε δοχειο να ετοιμαζεται απο τωρα.η για την αλλαγη η μηπως χρειαστει αν δεις περιεργες μετρησεις. |
|
|||
|
|||
![]()
αντιχλωριο εχω της tetra το aquasave. μια φορα την ημερα ταιζω και απο την ερχομενη δευτερα θα ταιζω 2 φορες (με σταδιακη αυξηση της τροφης)
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν σου τελειωσει αυτο παρε το seachem prime.δεν εχω το λινκ ευκαιρο τωρα κ βιαζομαι να βγω,αλλα βαλε στην αναζητηση προετοιμασια νερου κ διαβασε τα θεματα.εχει πολυ μεγαλη σημασια να προετοιμαζεται σωστα κ να γινεται κ η αλλαγη σωστα(και αργα).
|
|
|||
|
|||
![]()
για τις αλλαγες νερου: 16 λιτρα (30%) μια φορα την εβδομαδα προετοιμασια με αντιχλωριο θερμαντιρα στους 27 βαθμους και φιλτρο και διαρκεια προσθεσης νερου στο ενειδρειο 30 με 40 λεπτα
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια μετα απο 1 μηνα και κατι που τρεχει το ενυδρειο οι μετρισεισ ειναι:
αμμωνια 0 no2: 0 no3: 0 kh: 7 gh: 20 ph: 7 πως σας φαινονται; θα ακολουθησουν φωτο και πληρες αναφορα στο σχετικο θεμα μαλλων αυριο. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυνατος πολυ για αρχαριος !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως εννοεις 25?
|
|||
|
|||
![]()
ναι φιλε. ολα τα λαθη γινοντε λογο κεκτιμενης ταχυτητας επειδη ειμαι στη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρεμα, γιατι τα λαθος στοιχεια οδηγουν σε λαθος συμπερασματα και λαθος προτασεις
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σωστα. τωρα που αποσαφηνιστικε το θεμα με τις μετρισεις με το φωτισμο τι κανω;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |