|
|
|||
|
|||
![]()
τα βακτηρια τα βαζω στο νερο;
ποιο υποστρωμα λες; |
|
||||
|
||||
![]()
1. Αναλογα τι λεει το καθε προιον.
Συνηθως επιταχυνουν τον κυκλο. 2. Για το tetraplant complete subtrate μιλαω, εχει και λιπασμα. Δεν ειναι απαγορευτικο ομως αν θελεις να βαλεις.
|
|||
|
|||
![]()
το καταλαβα ευχαριστω φιλε μου. τι λετε και για κανα 3-4 apple snails;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βαλεις 2 θα πρεπει να τσεκαρεις συνεχως το καπακι για αυγα, αφου αν γεννησουν παει το ενυδρειο. Εγω προτιμω το στρωσιμο με τροφη και βακτηρια (αν υπαρχουν) αλλιως και σκετο με τροφη. Το καλυτερο ειναι το μπολιασμα με ανταλλαγη υλικων απο στρωμενο φιλτρο (αν παρεις απο ενυδρειο που δεν εχει ιστορικο ασθενειων)
|
|||
|
|||
![]()
το ξερω φιλε μου αλλα οσο και να εψαξα απο φιλους στην Καστορια για μπολι δεν βρηκα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν στρωσεις τελικα με τροφες και βακτηρια, διαβασε ενα θεμα σχετικο, πιστευω θα σε βοηθησει σε καποιες αποριες που ισως δημιουργηθουν
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52564&page=3
|
|||
|
|||
![]()
ok φιλε μου θα το κοιταξω
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- σημερα εκανα τεστ phστο νερο βρυσης με το τεστ waterlife και το χρωματικο αποτελεσμα βγηκε στο 7. δεδωμενου οτι ο μονομαχος θελει απο 6-7.5 θα ηταν καλθτερο να το κατεβασω στο 6.5 ή να το αφησω οπως ειναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos 1978 : 22-03-13 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες | Giannakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 02-11-12 16:31 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 20:23 |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |