|
![]() |
#1 |
Αρχαριος (καλως σας βρηκα)
![]() Αξιολόγηση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα ηθελα τν γνωμη σας για το ποσο θα σνυπαρξουν τα ψαρια μεταξυ τους και αν οι επιλογες μου ειναι καλες? Σας ευχαριστω ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 1916
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
λοιπον...στα λιτρα σου ξεχνας τους κλοουν γιατι θελουν κοπαδι και μεγαλωνουν παρα πολυ...οποτε δε χωρανε απλα... τα kiss gourami κι αυτα μεγαλωνουν αρκετα..ισως θα μπορουσες να τα κρατησεις σαν ζευγαρι στο ενυδρειο σου αλλα δε θα μπορουσες να βαλεις τιποτα αλλο...σου συνιστω λοιπον και τα 2 ειδη αυτα να τα ξεχασεις....αν δε παρεις πιο μεγαλο ενυδρειο... οποτε μπορεις να βαλεις τα dwarf gourami τους αρλεκινους και τα νεον με μαλακο νερο..οι αρλεκινοι και τα νεον θελουν κοπαδι...καλο θα ηταν να εχει καμια δεκαρια ατομα το κοπαδι....οποτε μιας και δεν εχεις χωρο για 2 μεγαλα κοπαδια...γνωμη μου παντα να βαλεις ενα ζευγαρι dwarf και ενα κοπαδι αρλεκινους για να κρατησεις ενα ασιατικο τονο.... νομιζω πως κι εσυ θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ενα πιο συμπαγες κοπαδι...αντι για μερικους αρλεκινους και νεον ανακατεμενους εδω κι εκει...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστο πολυ για τν βοηθεια σου!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστω πολυ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον θα έχεις μαλακό νερό, μπορείς να βάλεις ένα κοπαδάκι από 5-6 corydoras panda, που έχουν μικρό μέγεθος, και εγώ τα βρίσκω και πανέμορφα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σασ με βοηθησαν παρα πολυ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το σιγουρο ειναι οτι χωρις τν υπερ πολυτιμη βοηθεια σας τιποτα απο αφτο το ονειρο θα γινοταν πραγματικοτητα. ![]() ![]() ![]() ![]() Σας Ευχαριστω ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλως ηλθα και καλως με βρηκατε!!! | coolmind | Δίσκοι | 11 | 18-02-08 20:14 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |