|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφηνε το νερο σε καθαρο δοχειο (με το αντιχλωριο) μεχρι να παρει τη θερμοκρασια του χωρου πριν κανεις αλλαγη και βαζετο μεσα στο ενυδρειο πολυ αργα.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παιδια μολις ηρθα σπιτι το κουφετακι εχει πλαγιασει.... διαβασα κατι περι νηκτικης κυστης κανω τωρα λιγο αρακα 2 μπιλακια και του δινω... το εχω βαλει σε καραντηνα..... σε σκιερο μερος (δεν εχω φιλτρο 2ο την τυχη μου και δεν μπορω να φιλτραρω το νερο....) τι κανουμε?
μολις το εβαλα μονο του ηρθε σχεδον στα ισα του αλλα νομιζω το κανει αυτο απο στρες.... ------------------------- Παράθεση:
εγω εκανα καθε 20 μερες ------------------------- εχει φαει λιγο ισως ενα μπιζελι αρακα, παραπανω οχι.... το καημενο θα σκασω...εκανα λαθη αρκετα αλλα παλι καλα που δεν ακολουθησα τις οδηγιες του πετ σοπ τωρα δε θα χα ψαρακια..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς χωρίς φίλτρο, θα είναι ακόμα χειρότερα...
αυτό τώρα χρειάζεται θεραπεία και από πρώτες βοήθειες δεν μπορώ να σου πω κάτι. ελπίζω να ξέρει κάποιος άλλος. εύχομαι να πάνε όλα καλά |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη ερωτηση αυριο θα παω να παρω νεα τεστ να κανω στο ενυδρειο για να ημαστε σιγουροι τι παιζει με το νερο του ενυδρειου.... αν θα χρειαστει νεο φιλτρο (γιατι το φιλτρο μου ισως να μην δουλευει καλα τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω)
το ψαρακι τωρα το εχω σε μεγαλη λεκανη αλλα δεν εχω φιλτρο (δεν υπαρχει αλλο φιλτρο) τι κανουμε γιαυτο?? (σορρυ που γραφω ατελειωτα αλλα δε θελω να το χασω το ψαρακι) ------------------------- αν αλλαζω το νερο καθε λιγο ? θα κανω κατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 00:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν αλλάζεις συνέχεια το νερό, του δημιουργείς στρες από τις συνεχείς αλλαγές των παραμέτρων του νερού. αν χρειαστεί να κάνεις κάτι τέτοιο, θα του αλλάζεις μικρές ποσότητες σε τακτά διαστήματα.
μήπως έχεις αυτό που βγάζει μπουρμπουλίθρες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω αεραντλια αλλα ειναι κολλημενη με συλικονη στο πατωμα και δε βγαινει το λαστιχο της.... εκτως απο ενα τρομερα μιρκο κομματη της... λες να το βγαλω απο το ενυδρειο και να το βαλω εκει αλλα δε το βλεπω να γινεται... |
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κι εγω κατι ιατρικο
εχει ορεξη να φαει το ψαρι; θελω να πω τα εξης λογικα(γιατι απο εμπειρια στο χωρο αυτο αστα): εχουμε τρια ψαρια με τις ιδιες συνθηκες γιατι να αρρωστησει το ενα; δηλαδη γιατι η αμμωνια το στρωσιμο το κρυο νερο να επηρεασει το ενα μονο; δεν ειναι πιο λογικο το ενα να εχει προβλημα απο κατι πιο ειδικο; ας πουμε να τραυματιστηκε απο τα πλαστικα, να παραεφαγε, να πηρε πολυ οξυγονο απο την επιφανεια... λεμε τωρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε τον αρακα δεν τον ορμηξε αλλα εφαγε εστω και λιγο. καπου στη μεση ειναι η ορεξη του για φαγητο... ουτε πολυ ουτε λιγο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρωτα φαινεται το πιο ταλαιπωρημενο και εαν δεν φτιαξουν οι συνθηκες,ακολουθουν και τα αλλα. γενικα με τα ψαρακια των πετ σοπς,κανεις δεν μπορει να γνωριζει τι εχει προηγηθει,μεχρι να τα παρουμε εμεις και ποσο εχουν ηδη ταλαιπωρηθει. εγω πιστευω πως ηταν ηδη επιβαρυμενο και πως οι αλλαγες του νερου που δεν ηταν σωστες,εκαναν το προβλημα μεγαλυτερο. δυστυχως δε νομιζω να αντεξει το συγκεκριμενο ψαρακι. το να ειναι παντως τωρα χωρις φιλτρο και με απανωτες αλλαγες,σε εναν κουβα,χειροτερα το κανει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |