|
|
||||
|
||||
![]()
αν αλλάζεις συνέχεια το νερό, του δημιουργείς στρες από τις συνεχείς αλλαγές των παραμέτρων του νερού. αν χρειαστεί να κάνεις κάτι τέτοιο, θα του αλλάζεις μικρές ποσότητες σε τακτά διαστήματα.
μήπως έχεις αυτό που βγάζει μπουρμπουλίθρες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω αεραντλια αλλα ειναι κολλημενη με συλικονη στο πατωμα και δε βγαινει το λαστιχο της.... εκτως απο ενα τρομερα μιρκο κομματη της... λες να το βγαλω απο το ενυδρειο και να το βαλω εκει αλλα δε το βλεπω να γινεται... |
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κι εγω κατι ιατρικο
εχει ορεξη να φαει το ψαρι; θελω να πω τα εξης λογικα(γιατι απο εμπειρια στο χωρο αυτο αστα): εχουμε τρια ψαρια με τις ιδιες συνθηκες γιατι να αρρωστησει το ενα; δηλαδη γιατι η αμμωνια το στρωσιμο το κρυο νερο να επηρεασει το ενα μονο; δεν ειναι πιο λογικο το ενα να εχει προβλημα απο κατι πιο ειδικο; ας πουμε να τραυματιστηκε απο τα πλαστικα, να παραεφαγε, να πηρε πολυ οξυγονο απο την επιφανεια... λεμε τωρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε τον αρακα δεν τον ορμηξε αλλα εφαγε εστω και λιγο. καπου στη μεση ειναι η ορεξη του για φαγητο... ουτε πολυ ουτε λιγο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρωτα φαινεται το πιο ταλαιπωρημενο και εαν δεν φτιαξουν οι συνθηκες,ακολουθουν και τα αλλα. γενικα με τα ψαρακια των πετ σοπς,κανεις δεν μπορει να γνωριζει τι εχει προηγηθει,μεχρι να τα παρουμε εμεις και ποσο εχουν ηδη ταλαιπωρηθει. εγω πιστευω πως ηταν ηδη επιβαρυμενο και πως οι αλλαγες του νερου που δεν ηταν σωστες,εκαναν το προβλημα μεγαλυτερο. δυστυχως δε νομιζω να αντεξει το συγκεκριμενο ψαρακι. το να ειναι παντως τωρα χωρις φιλτρο και με απανωτες αλλαγες,σε εναν κουβα,χειροτερα το κανει. |
|
||||
|
||||
![]()
leda λες δηλαδη να επιστρεψει στο ενυδρειο που υπαρχει φιλτρο??
το ψαρακι τωρα κολυμπαει στραβα πλεον.... ------------------------- βλεπω οτι προσπαθει να κανει κακα του εχει βγαλει απο πισω ενα μακαρονακι ασπρο μπεζ ας πουμε και εχει κατι σημαδακια (ισως πρασινα) μαλλον απο τον αρακα... ------------------------- εκανε κακα του και καθεται σωστα πλεον. λιγο κολυμπησε (γιατι αλλαξε θεση απο κει που ηταν) δεν ειδα αν πηγε σωστα η στραβωσαι παλι, αλλα καθεται σωστα και οχι πλαγια οπως πριν....!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 08:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,γιατι να μην επιστρεψει? το ενοχλουσαν τα αλλα ψαρια?οχι.
σε τι εξυπηρετει λοιπον το να ειναι μονο του,εφοσον δεν υπαρχει φιλτρο? οσες αλλαγες και να κανεις,αμωνια θα υπαρχει,ασε που σε τοσο λιγο νερο σαν του κουβα,οι αλλαγες θα το επηρεασουν χειροτερα. αυτη ειναι η γνωμη μου,τωρα μπορει να κανω και λαθος. μπορεις να μου εξηγησεις,πως το νερο του ενυδρειου,φτανει (και διατηρειται)σε θερμοκρασια 22 βαθμων? οι αλλαγες που κανεις στο νερο,το οποιο ειναι "-22"(ενταξει,τροπος του λεγειν,αλλα ξερω πως ειναι παγος ουτως η αλλως),πως γινονται? αφηνεις το νερο στο δωματιο και μονο με την θερμοκρασια του δωματιου,ανεβαινει τοσους πολλους βαθμους? δεν εχω καταλαβει αυτο το σημειο,το οποιο ειναι πολυ βασικο. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ απλα για να μην παθουν τιποτα και τα αλλα....αρα να το ριξω μεσα παλι
ε στο ενυδρειο το νερο μενει σε σταθερη θερμοκρασια λογο περιβαλοντος μηχανηματων κτλ κτλ. το νερο που αλλαζω ερχεται σιγα σιγα σε τετοια θερμοκρασια αν και τωρα που δεν εχει κρυο ειναι καλο το νερακι δεν ειναι παγωμενο οπως ηταν το δεκεμβρη η τον ιανουαριο. ισως να βοηθαει οτι απεναντη απο το ενυδρειο ειναι και το κλιματιστικο το οποιο δουλευει. οταν ηταν παγωμενο το ανοιγα στη μεση το νερο οποτε εβγαινε καπως πιο γλυκο απο αποψη θερμοκρασιας το νερακι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |