|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1)ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο.
2)αν κανεις μετρησεις στο νερο,με τι τις κανεις, και τα νουμερα που βρισκεις. 3)τι θερμοκρασια εχει το νερο 4)καθε ποτε κανεις αλλαγες και ποσο νερο αλλαζεις 5)αν χρησιμοποιεις αντιχλωριο το ενυδρειο ετρεχε 2 χρονια στον προηγουμενο και σε μενα περιπου 3μηνες, ολη η προετοιμασια εγινε σωστα..και οι μετρησεις ηταν οκ , μου εδωσαν απο το μαγαζι κατι στικακια και τα μετρησα και τα ειδαν, το νερο το αλλαζω καθε βδομαδα το 1/3 χρησιμοποιω αντιχλωριο, βαζω την αναλογη ποσοτητα λιπασματος, καθαριζω το φιλτρο και τα υλικα φιλτραρισματος σε ηδη υπαρχον νερο του ενυδρειου και 1 φορα τον μηνα μου εδωσαν κατι φακελακια να ριχνω με βακτηρια...το νερο ειναι στους 26-27 βαθμους εχω πολλες μερες που διαβαζω, αλλα για πες μου μερικα λαθη, γιατι απο τα λαθη μας μαθαινουμε.. αν ειχα καταλαβει εγω καποιο λαθος θα το διορθωνα, αρα θεωρουσα οτι γινονται ολα οπως πρεπει... ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη koreos : 11-10-12 στις 16:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με τα στικάκια κάνεις μπακαλίστικες μετρήσεις μετά δείχνοντας τα στο μπακάλη δύσκολο να ξέρεις ακριβώς αν όλα πάνε καλά.
Τα βακτήρια είναι άχρηστα. Μόνα σε ενυδρεία κατά το στρώσιμο τα ρίχνουμε και όχι συνέχεια. Αφού ξέφυγες από το παγκάσιο μετά από διάβασμα είσαι σε καλό δρόμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.ξεκινα διαβασμα στα υπομνηματα.τα προσθετα βακτηρια σταματα να τα ριχνεις,εφοσον τρεχει 3 μηνες το φιλτρο, εχει στρωσει και δεν χρειαζονται πλεον.οι μετρησεις που εκανες με στικ "και τις βρηκαν οκ στο καταστημα" δε λεει κατι.θα πρεπει να παρεις υγρα τεστ και να τα εχεις γιατι χωρις μετρησεις δεν κανεις τιποτα.ειναι το Α και το Ω.
επισης σταματα να εμπιστευεσαι το καταστημα που σου πουλησε οτι ναναι ψαρια.... διαβασε τα υπομνηματα να καταλαβεις τα λαθη που εγιναν και τα συζηταμε για να τα διορθωσεις ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 11-10-12 στις 17:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας, αλλα αυτο που σας λεω ειναι οτι εχω διαβασει σχεδον τα παντα (τα υπομνηματα) αλλα θελω καποια βοηθεια απο σας, δεν μπορω να καταλαβω τα λαθη μου, αν τα ειχα καταλαβει θα τα ειχα διορθωσει, μπορειτε να μου τα αριθμισετε για να τα διορθωσω?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.καταρχην:
τα ψαρια που εχεις,(αντιθετα με οτι σου ειπαν στο καταστημα) δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. καποια θελουν αρκετα περισσοτερα λιτρα,καποια θελουνε μαλακο και οξινο νερο ενω αλλα το αντιθετο (πιο σκληρο και αλκαλικο),προερχονται απο διαφορετικες ηπειρους και εχουν διαφορετικες συνηθειες και απαιτησεις σε νερο,θερμοκρασιες,ροη,τυπο βυθου,περιβαλλον κλπ. το διακοσμητικο βαρελακι βγαλτο μπορει να ειναι επικινδυνο. τα 3 σωστα πραγματα που εχεις κανει,ειναι: 1)δεν εβαλες παγκασιους ![]() 2)μπηκες εδω μεσα 3)εβαλες αληθινα φυτα και οχι ψευτικα σε ολα τα υπολοιπα σχεδον υπαρχουνε λαθη ![]() ![]() ![]() αν συνεχισεις με αυτη την ιχθυοσυνθεση θα εχεις προβληματα αργα η γρηγορα.στο χερι σου ειναι να φτιαξεις ενα σωστο ενυδρειο που θα το χαιρεσαι κιεσυ και τα ψαρια σου ![]() ξεκινα διαβαζωντας τα προφιλ των ψαριων σου.μπες εδω και εδω και κανε αναζητηση με τις ονομασιες των ψαριων σου να δεις τι αναγκες εχουνε.αν σε δυσκολευουνε τα αγγλικα, κανε αναζητηση εδω μεσα με το κουμπι αναζητησης πανω δεξια. |
|
||||
|
||||
![]()
1)τελειως λανθασμένη ψαροσύνθεση
2)δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς βακτήρια... 3)εφοδιάσου με υγρά τέστ(τα απαραίτητα ειναι αμμωνία-νιτρικα-νιτρώδη) 4)διώχνεις ΟΛΑ τα ψάρια και μετα απο μια βόλτα στα μαγαζιά σημειώνεις καποια ψάρια που σου άρεσαν,μας τα λες και σου λέμε α)αν κανουν και β) πως θα στήσεις το ενυδρέιο σε περίπτωση που κάνουν 5) βγάζεις οτι τυχόν ψεύτικο γιατι μπορεί να αποδειχθεί τοξικό και στη θέση του (ανάλογα με τα ψάρια που θα φιλοξενίσεις βάζεις πετρες ή ξυλα ή συνδοιασμό των 2 αυτων) 6)κανόνας νο.1 ΔΕΝ ρωτάμε ΠΟΤΕ τον πετσοπά ''ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΩ''..καλη συνεχεια ! |
|
|||
|
|||
![]()
και τι να τα κανω ρε παιδες τα ψαρια? κριμα ειναι να τα πεταξω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μα σα να μου φαίνεται πως δε διαβάζεις. Από την αρχή στο είπα δώστα πίσω στο pet shop. Αν δε τα παίρνει βάλε αγγελία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχουν διαφορες επιλογες α)βαζεις αγγελια εδω μεσα για χαρισμα η πωληση. β)τα επιστρεφεις στο πετσοπ γ)κρατας καποια απο αυτα εφοσον σου αρεσουνε και μπορεις να τους προσφερεις τις συνθηκες που χρειαζονται ![]() σιγουρο ειναι οτι καποια (αν οχι ολα) θα πρεπει να φυγουν. διαβασε τα υπομνηματα! ολες οι ερωτησεις σου εχουν απαντηθει εκει μεσα.διαβασε και οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το πετσοπ δεν εχει προβλημα να τα παρει πισω και να τα ξαναπουλησει.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικο φυτεμενο 160λιτρα | kgf12345 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 07-02-12 13:11 |
RIO-400 Κοινωνικο φυτεμενο | Μικρος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 63 | 21-11-11 19:43 |
κοινωνικο φυτεμενο | paco | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 65 | 11-10-11 13:24 |
Κοινωνικο Φυτεμενο | ANEMOS | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 02-05-09 18:36 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |