|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία συζήτηση ανοίξατε.
![]() Λοιπόν μετά από δικό μου πειραματισμό,όπου αφιέρωσα στον μονομάχο μου ένα paludarium 1 μέτρου, έχω να πω ότι.. δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον χώρο(μήκος ενυδρείου) αλλά.. έχει θέμα με το ύψος του. Τι θέλω να πω με αυτό; Την περισσότερη ώρα του, την περνάει σε κάποια όχθη και μάλιστα σε σημείο που ακριβώς από πάνω του αρχίζει ο αέρας.Δεν έχει κάποια προτίμηση σε συγκεκριμένη όχθη αλλά τις περισσότερες φόρες τον βρίσκω να αράζει σε αυτές.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιες ψαρουκλες ειναι αυτες? | eimaste aR21rwstoi | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 06-11-11 13:09 |
ιδανικες συνθηκες νερου για malawi | lefterisafrica | Malawi | 11 | 27-06-11 16:48 |
Ποιες απο αυτες τις γαριδες ειναι ευκολο να βρεθουν? | Dimis | Όλες οι άλλες γαρίδες | 2 | 21-07-10 14:10 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΣΚΩΝ | ktsimponis | Δίσκοι | 0 | 25-10-07 07:29 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για Pterophyllum Scalare | LENH_E | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 12-03-04 01:24 |