|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα και έξω να κάνεις λίμνη χρειάζεται αυτό, όπως και να πείσεις για την αγορά ενός ενυδρείου.
Ε,καλά! Για 10 λίτρα και μια ανούμπια περνάς όλο αυτό? Τί να πω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αμα δεις τι πατεντα εκανα για να περασω 2 10 λιτρα στην σκαντζα....δες τε και θαυμάστε με... ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
...αλλα γι αυτο ειναι το forum εδω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι κι αυτό ένα από τα όνειρά μου! Αν και ξέρω πως θα είναι απραγματοποίητο ... να έχει έξω κακοκαιρία κι εγώ να κάθομαι δίπλα στην λιμνούλα μου την περιτριγυρισμένη από ορχιδέες και τροπικά φυτά -μέσα κι έξω- και να πίνω το λικεράκι μου, ταΐζοντας υπέροχα ψαράκια!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραίο θέμα!!! να είσαι καλά Βασίλη γιατί τα όνειρα είναι δωρεάν!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ καλα ολα αυτα!!!! εδω μια γλαστρολιμνη εχω στο σαλονι και εχει αλλαξει κατα πολυ το σαλονι ακομα και ο αερας μυριζει αλιος!!!
απλα δε ξερω αν κανω τι λιμνη πρωτα η ενα δωματιο για τη λιμνη; πρωτα απο ολα θα θελα η λιμνη μου να εχει φως και φως ηλιου οχι τεχνητο! αρα πολλα παραθυρα η εστω ενα φεγγιτι! μετα πρεπει να σκεφτω τι να κανω με την υγρασια! η εξατμιση του νερου μεσα στο δοματιο δε θα ειναι οτι καλυτερο για την υγεια μου! και με την αλλαγη του νερου θα εχω ενα θεμα! θα θελα αυτη τη λιμνη στο παλκονι μου που να εχει τζαμαρια η στο μαπνιο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...θερμοκήπιο χρειαζόμαστε!
![]() ...και μάλιστα γερή κατασκευή ... ![]() ....μπορεί να γίνει κάτι σαν .... αίθριο ![]() ... λέμε τώρα! Φαντασία να έχεις! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα αλλα ρε παιδια πολυ βαρος δεν ειναι για ενα μπαλκονι ολο αυτο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
pond air | ronis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 3 | 26-05-10 12:17 |
Χωρος για δισκους | parashos_ | Δίσκοι | 22 | 21-01-08 13:21 |