|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα έλεγα εγω τοτε αλλα που τα λεφτα τωρα...
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα και ο λογος ειναι οτι αμα πας να κανεις κατι τετοιο δεν θα εισαι και ενας απλως χομπιστας...αλλα κατι σε ποιοοοο καμένο οπως ειμαστε καποιοι.
Ετσι το μεγαλο εμποδιο ειναι το οικονομικο...αλλιως θα σου ελεγα εγω ποια ειναι η χρησιμότητα του σαλονιου... ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Και να μην εισαι παντρεμενος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα με ένα κομμάτι λάινερ και ένα εξωτερικό φίλτρο ενυδρείου μπορείς να κάνεις θαύματα! Εκτός και αν εσείς εντάσσεστε την κατηγορία των προχωρημένων.
|
||||
|
||||
![]() Αυτος επρεπε να ειναι ο τιτλος βασικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το δει η γυναικα σου αυτο το ποστ...θα σου πω εγω...σουζα μετα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να το χειριστεί κανείς έξυπνα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κάνεις δηλαδή
να δεί το πρώην σαλόνι να έχει γίνει μία εσωτερική λίμνη κι εσύ να της πείς "Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου!!!!!!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες καμια συμβουλη...
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
"ΟΚ, ή εγω ή αυτο...!!!" Και εσυ να και θες να πεις αυτο...δεν τολμας... ![]() ![]() ![]()
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 27-06-11 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαστε λιγο εκτος θεματος λανς και θα μας κοινηγαει οχι μονο η γυναικα μου
![]() Εγω συγνωμη κωστα δεν γνωριζα διαστάσεις λιμνης
|
||||
|
||||
![]()
πέρα απο την πλάκα...το να πείσεις την γυναίκα αποτελεί μία απο τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες του όλου πρότζεκτ .-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παιδια αλλα θα ξαναπω οτι εχετε βαλει μεσα στο σπιτι σας τον Chuck Norris!
Πατηστε ρε λιγο ποδι, οτι θελουνε σας κανουνε?! ![]() Εγω την εχω φτασει σε σημειο πλεων να παρακαλαει να την αφησω να αλλαξει το νερο γιατι τα βλεπει λιγο ''αχρωμα''...αντε, και στα δικα σας! ![]() Παράθεση:
Ειναι ευκολο οσο ειναι ολα τα πραγματα με τα οποια ασχολησαι. Οπως λεει ο λαος...οτι αφηνεις, σε αφηνει... ![]() Λιγο μερακι, και λιγη φαντασια θελει η υποθεση... Λιγα φραγκα και λιγος χωρος παντα θα βρεθει αρκει να υπαρχουν τα παραπανω! Αυτες ειναι οι κυριες προυποθεσεις ΙΜΟ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε για αυτό;Σε ποιο ψηλο με χοντρο γυαλι για να βλέπουμε και μέσα;
http://www.youtube.com/watch?v=IWLFEJ1kFfQ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
pond air | ronis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 3 | 26-05-10 12:17 |
Χωρος για δισκους | parashos_ | Δίσκοι | 22 | 21-01-08 13:21 |