|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια απο τις καλητερες του ειδους της...στο στοιχειο μου βεβαια αλλα...αν αξιζει να το κανεις...αξιζει και να το ΠΑΡΑκανεις!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα συμφωνησω Κωστα μονο που μου φανηκε λιγο υπερβολη το arowana σε τετοια λιμνουλα αλλα αφου ειναι επιλογη σου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε αυτην την λιμνουλα λοιπον εζησε ο gandalf, μια απο τις μεγαλητερες arow Που εζησαν ποτε σε συνθηκες αιχμαλωσιας! Εφτασε το μεγεθος που φτανουνε στη φυση κατι που ειναι δυσκολο για αυτο το ειδος σε αιχμαλωσια. Sorry για την παρενθεσουλα! ![]() @lans, δεν θελω ουτε γιατρο, ουτε αλανα, κομπλε ειμαι! ![]() Τα βλεπεις Βασιλη?! Δεν εκανες ενα αρθρο πως να φτιαξουμε play room στο αδειο δωματιο....? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
pond air | ronis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 3 | 26-05-10 12:17 |
Χωρος για δισκους | parashos_ | Δίσκοι | 22 | 21-01-08 13:21 |