|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Αυτος επρεπε να ειναι ο τιτλος βασικα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το δει η γυναικα σου αυτο το ποστ...θα σου πω εγω...σουζα μετα...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα είναι να το χειριστεί κανείς έξυπνα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι να κάνεις δηλαδή
να δεί το πρώην σαλόνι να έχει γίνει μία εσωτερική λίμνη κι εσύ να της πείς "Δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου!!!!!!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες καμια συμβουλη...
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
"ΟΚ, ή εγω ή αυτο...!!!" Και εσυ να και θες να πεις αυτο...δεν τολμας... ![]() ![]() ![]()
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 27-06-11 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαστε λιγο εκτος θεματος λανς και θα μας κοινηγαει οχι μονο η γυναικα μου
![]() Εγω συγνωμη κωστα δεν γνωριζα διαστάσεις λιμνης
|
||||
|
||||
![]()
πέρα απο την πλάκα...το να πείσεις την γυναίκα αποτελεί μία απο τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες του όλου πρότζεκτ .-
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα και έξω να κάνεις λίμνη χρειάζεται αυτό, όπως και να πείσεις για την αγορά ενός ενυδρείου.
Ε,καλά! Για 10 λίτρα και μια ανούμπια περνάς όλο αυτό? Τί να πω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αμα δεις τι πατεντα εκανα για να περασω 2 10 λιτρα στην σκαντζα....δες τε και θαυμάστε με... ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
...αλλα γι αυτο ειναι το forum εδω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sorry παιδια αλλα θα ξαναπω οτι εχετε βαλει μεσα στο σπιτι σας τον Chuck Norris!
Πατηστε ρε λιγο ποδι, οτι θελουνε σας κανουνε?! ![]() Εγω την εχω φτασει σε σημειο πλεων να παρακαλαει να την αφησω να αλλαξει το νερο γιατι τα βλεπει λιγο ''αχρωμα''...αντε, και στα δικα σας! ![]() Παράθεση:
Ειναι ευκολο οσο ειναι ολα τα πραγματα με τα οποια ασχολησαι. Οπως λεει ο λαος...οτι αφηνεις, σε αφηνει... ![]() Λιγο μερακι, και λιγη φαντασια θελει η υποθεση... Λιγα φραγκα και λιγος χωρος παντα θα βρεθει αρκει να υπαρχουν τα παραπανω! Αυτες ειναι οι κυριες προυποθεσεις ΙΜΟ. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε για αυτό;Σε ποιο ψηλο με χοντρο γυαλι για να βλέπουμε και μέσα;
http://www.youtube.com/watch?v=IWLFEJ1kFfQ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά την εκτέλεση του έργου, το βίντεο είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό. Σε περίπτωση διαμερίσματος όπου θέλουμε λιγότερο βάρος, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους τσιμεντόλιθους με ξύλινες κατασκευές.
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη, ποσταρω μερικα πραγματα με τις ευλογιες σου και συμφωνα με το γουστο μου!(οχι τερατα)!
![]() Για μενα ολο το παρακατω που θα δειτε σε βηματα, ειναι ο πιο απλος, φθηνος, αξιοπιστος, ευκολος, ασφαλης και εμφανισημος τροπος να κανει καποιος κατι τετοιο... ..βημα βημα..η κατασκευη ξεκιναει απο το βιντεο Νο8. Προσπεραστε οτι ο τυπος εβαλε χελωνες...το ιδιο ευκολα μπαινουνε και ψαρια. enjoy! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για τον In the pond | Yiannis59 | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 16 | 28-09-11 12:36 |
pond air | ronis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 3 | 26-05-10 12:17 |
Χωρος για δισκους | parashos_ | Δίσκοι | 22 | 21-01-08 13:21 |