|
|
|||
|
|||
![]()
απο 100 στα 50 ουτε για αστείο απο τα φυτα !
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε?
![]() Το οτι εχθες συμπληρωσα 3 λιτρα νερο γιατι ειχε πεσει λιγο η σταθμη του ενυδρειου λογω εξατμισης πεζει ρολο? |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως παιζει ρολο αφου αραιωνεται ξανα το διαλυμα αλλα δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο τοσο μεγαλη πτωση τησ συγκεντρωσης. παντως δεν ειναι κακο να πεσουν τα νιτρικα αφου ετσι κι αλλιως ειναι ακομα αρκετα παραπανω απο την επιθυμητη συγκεντρωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αντε να μηδενισει το ΝΟ2 να δουμε τι ψαρια πιανουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
παντως χαρα στο κουραγιο σου που ακολουθησες αυτον τον τροπο στρωσιματος
![]() εγω δεν θα αντεχα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να διαρκει συγκριτικα πολυ η δημιουργια του τελικου πληθυσμου βακτηριων για την οξειδωση των νιτρωδων, αλλα οταν δημιουργηθει και αρχισουν να πεφτουν τα νιτρωδη, πεφτουν γρηγορα.
Παράθεση:
Συμπερασματικα απο τα πιο πανω, η αναπληρωση του εξατμιζομενου με νερο που περιεχει μεταλικα αλατα (πχ βρυσης), θα εχει αποτελεσμα (σε ευλογο χρονικο διαστημα) την παρατηρηση ανοδου των τιμων σκληροτητας του νερου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τωρα οσον αφορα τα νο3 πως επεσαν απο 100 στο 50 αφου υποτιθεται οτι η δευτερη ομαδα βακτηριων μετατρεπει νο2 σε νο3 και ενω εχθες που επεσαν τα νο2 απο 10 σε 5 ανεβηκαν τα νο3 απο 50 σε 100 και σημερα ενω επεσαν τα νο2 απο 5 σε 2 να επεσαν και τα νο3 σε 50? |
|
|||
|
|||
![]()
ηλίθια τεστ; Κακη χρηση ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο καιρο με αυτα μετραω και σας λεω τα νο2 και νο3 και τοσο καιρο με τον ιδιο τροπο τα κανω...πιστευω πως τα κανω οπως ακριβως λενε οι οδηγιες...
Αλλος παραγοντας που να επεσαν περα απο τη λαθος χρηση των τεστ? ![]() Υπ'οψην οτι κανω 2 και 3 φορες τα τεστ οταν μου δειχνουν μια αλλαγη για σιγουρια. Σημερα με το που ειδα οτι νο2 επεσαν στο 2 και νο3 επεσαν στο 50 εκανα 3 φορες τεστ για σιγουρια...και εχω 2 κουτακια με χαρτακια τεστ της jbl το ενα 5 in 1 και το αλλο 6 in 1 και κανω και με τα 2 και βγαζουν το ιδιο... |
|
|||
|
|||
![]()
Παιζει ρολο και στο ΠΟΤΕ κοιτας τα αποτελεσματα.... Σου λενε οι οδηγίες Πχ το αποτελεσμα για τα Νο3 ειναι μετα απο 4 λεπτα. Εαν κοιταξεις σε 10 λεπτα θα δεις αλλο αποτελεσμα μεγαλυτερο απο αυτό που έχεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |