|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω συντομοτερα
|
||||
|
||||
![]()
Aπο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!
Ευχαριστω και παλι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Edit: Μετρησα παλι σημερα το πρωι και εχω ιδια ΝΟ2 και ΝΟ3. Θα ξαναμετρησω το βραδυ να δουμε μηπως πεσει και αλλο το ΝΟ2... ------------------------- Ξανα μερτησα νο2 και νο3 παλι τωρα και εχω: ΝΟ2: 2 (πεσανε) ΝΟ3: 50 (πεσανε) Ωραια πεφτουν τα ΝΟ2 σχετικα γρηγορα λοιπον. Να ρωτησω ομως, δεν ανεβηκαν τα ΝΟ3 αλλα επεσαν ειναι λογικο? Λετε απο τα φυτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 01-06-11 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απο 100 στα 50 ουτε για αστείο απο τα φυτα !
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε?
![]() Το οτι εχθες συμπληρωσα 3 λιτρα νερο γιατι ειχε πεσει λιγο η σταθμη του ενυδρειου λογω εξατμισης πεζει ρολο? |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως παιζει ρολο αφου αραιωνεται ξανα το διαλυμα αλλα δεν ξερω αν οφειλεται σε αυτο τοσο μεγαλη πτωση τησ συγκεντρωσης. παντως δεν ειναι κακο να πεσουν τα νιτρικα αφου ετσι κι αλλιως ειναι ακομα αρκετα παραπανω απο την επιθυμητη συγκεντρωση.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να διαρκει συγκριτικα πολυ η δημιουργια του τελικου πληθυσμου βακτηριων για την οξειδωση των νιτρωδων, αλλα οταν δημιουργηθει και αρχισουν να πεφτουν τα νιτρωδη, πεφτουν γρηγορα.
Παράθεση:
Συμπερασματικα απο τα πιο πανω, η αναπληρωση του εξατμιζομενου με νερο που περιεχει μεταλικα αλατα (πχ βρυσης), θα εχει αποτελεσμα (σε ευλογο χρονικο διαστημα) την παρατηρηση ανοδου των τιμων σκληροτητας του νερου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |