|
|
|||
|
|||
![]()
αντε καιρος να αλλαξει και ο τίτλος σε : ΚΑΤΕΓΙΣΜΟΣ ερωτήσεων για ενυδρείο 30 λιτρων
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πλακα-πλακα εχω κανει μερικες ερωτησεις...... Nα ειστε καλα παντως και ολοι εσεις για τις βοηθειες σας και την υπομονη σας... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
22η μερα σημερα και τα τεστ εδιξαν:
αμμωνια: 0 ΝΟ2: 10 :ΝΟ3: 100 Εχω μεσα στην αποχη περιπου στα 10 φυλλαρακια τροφη (ξαναεριξα σημερα) και μια τροφη που ειναι πο την πρωτη φορα που ταισα εχει αρχισει να σαπιζει-μουχλιαζει... ![]() Εριξα παλι σημερα βακτηρια και απο το nite out και απο το balancer για σιγουρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι και με τα ΝΟ2 θα δεις να μηδενιζουνε ξαφνικα οπως εγινε με την αμμωνια.θελω να πω δεν εχω ακουσει κανεναν να μετραει σταδιακη μειωση,οι περισσοτεροι βλεπουν διαφορα μεσα σ'ενα βραδυ που λεει ο λογος.δεν ξερω αν ισχυει αυτο η απλα δεν προλαβαινουνε να μετρησουνε πιο πριν,αλλα εν πασει περιπτωση αν δεν ειναι ξαφνικη η διαδικασια φαινεται να ειναι σχεδον κατακορυφη η πτωση και πολυ γρηγορη.το βρισκω πολυ ενδιαφερον το πως γινεται αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μακαρι να γινει κατακορυφη η πτωση... |
|
||||
|
||||
![]()
24η μερα και εκανα παλι μετρησεις:
ΝΟ2: 10 ΝΟ3: 50 ![]() Επεσε το ΝΟ3, μαλλον λογω του οτι εβαλα εχθες και αλλα φυτα μεσα. Εχω και 2-3 λαθρομεταναστες μεσα στο ενυδρειο...πρεπει να τους βγαλω? Τρωνε τα φυτα? Πανω στη ριζα τους βλεπω πιο πολυ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |