|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οργανικα μεχρι μπογια, βαρεα μεταλλα, χημικα κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω...λες να φταιει η πετρα? Λες τα σκευασματα των βακτηριων? Το υποστρωμα και η ριζα δεν νομιζω να βγαζουν κατι.
Βαρεα μεταλλα? ------------------------- EDIT: Μολις φυτεψα. Εβαλα μια anubia nana χυμα πανω στη ριζα. Δεν την εχω δεσει ακομα γιατι δεν εχω μπετονια. Εβαλα αλλο ενα φυτο στο πισω μερος του ενυδρειου: cabomba caroliana. Kαι τελος πηρα και μια Cladophora aegagropila. Κατι ακομα, η ριζα εχει βγαλει πανω τις σε πολλα σημεια μια στρωση σαν καφε σκουρα παχνη...τι ειναι? Οριστε και 2 φωτογραφιες απο το ενυδρειο οπως ειναι τωρα: ![]() ![]() Εκανα και μετρησεις αμεσως μετα απο την τοποθετηση των φυτων και ειχαμε εξελιξεις: (Ημερα στρωσιματος 17η) ΝΟ2: 10 mg/l ανεβηκε κι αλλο. ΝΟ3: 100 mg/l ανεβηκε. Αμμωνια: 0,5 mg/l Πεφτει η αμμωνια λοιπον και συνεχιζει να ανεβαινει NO2 και NO3. ------------------------- Αν μηδενισει η αμμωνια τις επομενες ημερες αυτο ειναι καλο? Γιατι μετα χωρις αμμωνια τι θα τρωνε τα βακτηρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 24-05-11 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπαρχει δλδ αλλα δεν την μετρας. Οταν μηδενισουν και τα νιτρωδη και μετρας μονο νιτρικα, σημαινει οτι ειναι ετοιμη και η 2η ομαδα νιτροποιητικων βακτηριων και εχει στρωσει. Ξαναλεω η ανεξηγητη υπαρξη ρυπων στο νερο χωρις να υπαρχουν ψαρια ή να ριχνεις τροφη εσυ κλπ, θα σου φερει προβληματα.
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειχα μετρησει το νερο της βρυσης και δεν ειχε ρυπους...απο που να εχω ρε γ@μ$τ@....αργοτερα τι προβληματα μπορει να εχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ψοφανε τα ψαρια.
το οτι επεσε η αμμωνια και ανεβηκανε τα NO2 ειναι καλο παντως.κατι φαινεται παει να γινει.συνεχισε να μετρας τακτικα και οταν δεις οτι η αμμωνια σου μηδενισει μαλον θα πρεπει να αρχισεις να ριχνεις και τροφη λιγο λιγο για να τρεφονται τα βακτηρια και να συνεχισουνε να κανουν δουλεια.θα σου πουνε οι αλλοι ποσο θα πρεπει να ριχνεις μη σου πω καμια βλακεια εγω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξαναμετρησω παλι το βραδυ να δουμε....ελπιζω κατι να γινει. Ναι το οτι πεφτει η αμμωνια και ανεβαινει νο2 και νο3 ειναι καλο. Και εγω αυτο νομιζω...
![]() ------------------------- Λοιπον μολις εκανα τεστ παλι και ειμαι στη ευχαριστη θεση να ανακοινωσω: Αμμωνια: 0 ![]() ΝΟ2: 10 ΝΟ3: 100 Τι κανω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 24-05-11 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |