|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ευτυχώς! Δεν σου κρύβω ότι πίστευα ότι δεν θα πάει καλά, αλλά ευτυχώς διαψεύτικα.
Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και η μείωση των νιτροδων. Ήδη τα νιτρικά σου είναι στα ουράνια. Περίμενε οδηγίες τώρα, αλλά λογικά θα πρέπει να ταϊσεις λίγο τα nitrosomonas, τροφούλα δηλαδή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχως που διαψευτηκες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά
Ταιζεις τροφούλα 2-3 φυλαρακια μεχρι να πέσουν τα Νο2 στο 0 και μετα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ βάζουμε τα ψαράκια ![]() Αποφάσισες τι θα βάλεις ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνηθως ποσο καιρο κανει να μηδενιστουν τα ΝΟ2? Ειναι ωραια ψαρακια τα kribensis αλλα θα τρελαθω στα μωρα αμα τα βαλω... Μπορω να βαλω κανενα κοπαδακι απο μικρα ψαρακια? Αν και απο το μηκος του ενυδρειου οσο και απο τα λιτρα του ειναι ψιλοαπαγορευτικο... Παντως μου αρεσουν εδω και πολυ καιρο οι αρλεκινοι, αλλα βλεπω οτι πανε το λιγοτερο σε ομαδα 6-8 ατομων αν δεν κανω λαθος και θελουν μηκος... Υπαρχει και καποιος γλιφτης μικροσωμος για αυτα τα λιτρα? Μηπως και να υπαρχει δεν κανει λογω αιχμηρου υποστρωματος που ισως να τραυματιζει το στομα του? |
|
|||
|
|||
![]()
χμμμ ψαξε λίγο για ottociclus... Δεν θυμαμαι απαιτήσεις.
Για να στρώσει το ενυδρείο είπαμε κοντά στις 30 μέρες. Τίποτα δεν είναι στανταρ ! Κοιτα για τα Danio για ψαράκια, ναι μεν θελουν μηκος αλλά εαν θυμάμε καλά το ενυδρείο δεν είναι εν τέλη 30 λίτρα. 96 είναι είπαμε; |
|
||||
|
||||
![]()
52 μικτα
![]() Υπολογιζω μιας και εχω υποστρωμα 8 κιλα και πετρα αλλα 3 και ειναι μεσα και η ριζα να εχω καθαρα 40 λιτρα - 40 και κατι.. Οι οτοκυκλοι δεν μαρεσουν τοσο... edit: τους οτοκυκλους μου τους ειπες για τη δουλεια του γλυφτη ή ειναι κανονικα ψαρια για να βαλω? Τροφη να ριξω απο τωρα? Η αυριο καλυτερα? Βακτηρια να ξαναριξω? Ειδα πως ειναι αλγοφαγοι οι οτοκυκλοι οποτε καταλαβα γιατι μου τους προτινες...για δουλεια γλυφτη... EDIT: Εβαλα μεσα στην αποχη 3 φυλλαρακια τροφη και την τοποθετησα στην επιφανεια του ενυδρειου, ωστε η τροφη να βρεχετε, αλλα να μην μπορει να φυγει και να παει να σαπισει στο βυθο.... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκανες κιεβαλες τροφη,αστη μεσα στο νερο γιατι δε νομιζω οτι θα ητανε καλο να το αφησεις χωρις τροφη για μια μερα.αστη να λιωσει μεσα.βακτηρια ξαναριξε δεν θα κανεις κακο.
απο ψαρια τωρα για "γλυφτη" εγω θα εβαζα ancistrus εχω ενα θυληκο και ειναι ωραιο ψαρακι και κανει και δουλεια.τα ψαρια που εχω επισης ευχαριστηθει ειναι τα kuhli δεν τα βλεπεις πολυ και ειναι κυριως νυχτοβια αλλα εχουνε πολυ πλακα οταν ανεβοκατεβαινουνε στο ενυδρειο.ψαξτο λιγο για τα ψαρια γιατι μπορει το ενυδρειο να ειναι μικρο (σκεψου να ειχες κρατησει το 30αρι!) αλλα εχεις αρκετες επιλογες.οποτε ψαξτο και βαζεις οτι σου αρεσει εσενα περισσοτερο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |